Arhiv novic 04.07.2024

Ten Hag presenetljivo podaljšal pogodbo z Manchester Unitedom

RTV Slovenija 04.07.2024
Erik Ten Hag ostaja trener angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda. 54-letni Nizozemec je preživel vse kritike javnosti in po analizi vodstva kluba še za eno leto podaljšal pogodbo, ki se mu bi sicer iztekla v sezoni 2024/25. Ten Haga, ki… »

Kakšna je vloga umetne inteligence pri zaposlovanju in gradnji pametnih skupnosti

Finance.si 04.07.2024
Umetna inteligenca je gotovo ena od ključnih novih tehnologij, ki pomembno sooblikujejo pametne skupnosti. Pa vendar ne bo imela pomembne vloge zgolj pri delovanju platform pametnih mest, temveč tudi pri zaposlovanju in poklicnih profilih znotraj… »

Citroënova nova generacija lahkih gospodarskih vozil: Berlingo Van, Jumpy in Jumper

RTV Slovenija 04.07.2024
Citroën predstavlja novo generacijo lahkih gospodarskih vozil: Berlingo Van, Jumpy in Jumper. Ta vozila so zasnovana z mislijo na poslovne uporabnike, ki potrebujejo zanesljivost, udobje in sodobne tehnologije za optimalno produktivnost in stroškovno… »

»V Lidlu sem se lahko dokazal z delom, podjetje pa je to nagradilo«

RTV Slovenija 04.07.2024
Lidl Slovenija s programom Študent+ nadobudnim študentom in študentkam nudi odskočno desko za začetek kariere. V nadaljevanju preberite zgodbo Lidlovca Jureta Toplaka, ki je svojo karierno pot v podjetju Lidl začel kot študent v eni izmed trgovin… »

Preživite nepozabne družinske počitnice v Kranjski Gori

RTV Slovenija 04.07.2024
Idealen kraj za družine, ki si želijo nepozabnih počitnic z zabavnimi in poučnimi aktivnostmi za vse starosti. Uživajte v prijetnem vzdušju in raznolikih doživetjih, ki bodo navdušila vaše najmlajše in jim pričarala nasmeh na obraz. Poletje v… »

Je pred nami preskok na področju pametnih ur?

Finance.si 04.07.2024
Obiskali smo Huaweiev zdravstveni laboratorij, kjer izboljšujejo natančnost meritev nosljivih naprav ter razvijajo nove športne programe in zdravstvene funkcije.… »

Mercedes-benz G 500 – brezčasni tank iz bližnjega Gradca

Finance.si 04.07.2024
Zapeljali smo se z osveženim mercedesom razreda G 500, ki ostaja luksuzni terenec v pravem pomenu besede, čeprav teče tišje in bolj varčno kot prej.… »

Kaj prinaša standard Euro 7 za tovornjake leta 2029

Finance.si 04.07.2024
Euro 7 in novi varnostni standardi bodo znatno povečali kompleksnost (tehniško zapletenost) vozil. Kupcem praviloma ni treba vedeti, kaj imajo v vozilu, a vozila bodo zagotovo dražja in zahtevnejša za vzdrževanje.… »

Začelo se je pestro kulturno poletje – kaj vse bo na sporedu

Finance.si 04.07.2024
Pripravili smo izbor kulturnih in umetniških prireditev to poletje: gibljive sličice, odrske deske, plesne bravure in druge umetniške poslastice vabijo po vsej državi in tudi onkraj meja.… »

Vandalizem v občini Domžale

Domžalec 04.07.2024
V občini Domžale se soočajo z več primeri vandalizma, ki povzroča škodo na javni infrastrukturi. Na sistemu izposoje koles DBajk so bile namerno poškodovane zračnice, košare in zvonci, kar je povzročilo za več kot 1.500 EUR škode. Prav tako je… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem