Arhiv novic 04.07.2024

Dve sodbi spreminjata javno naročanje

Finance.si 04.07.2024
Ali bodo neizbrani ponudniki po novem upravičeni do izplačila izgubljenega dobička, če so neupravičeno izločeni iz postopka oddaje javnega naročila?… »

Romunska pepelka, oblečena za gala tržni ples

Finance.si 04.07.2024
S prahom se prekrije le, ko se podi po makadamskih poteh in kolovozih. Skromnost je izginila, samozavesti je morda celo več, kot je pričakujete. A paket je še vedno zelo dober in letos cilja na tisoč slovenskih kupcev.… »

Požar v centru za odpadke Barje povzročil za okoli 20 tisoč evrov škode

RTV Slovenija 04.07.2024
V četrtek okoli 13.30 je zagorelo v hali s kosovnimi odpadki v Regijskem centru za ravnanje z odpadki na Ljubljanskem barju. Zgorelo je za približno 400 kubičnih metrov odpadnega kosovnega materiala, pri tem pa je nastala tudi škoda na bližnjem… »

Joselu: Upam, da bomo upokojili Tonija Kroosa

RTV Slovenija 04.07.2024
V petek se bodo začeli četrtfinalni obračuni na 17. evropskem prvenstvu. V Stuttgartu se bosta pomerili Španija in Nemčija, prenos bo na TV Slovenija 2 in MMC-ju. Na večerni tekmi v Hamburgu se bosta srečali Francija in Portugalska. Obračun med… »

Popolna zapora Gostičeve ceste v Homcu

Domžalec 04.07.2024
Z Občine Domžale sporočajo, da je zaradi sanacije zidu ob cerkvi v Homcu vzpostavljena popolna zapora ceste. Zaradi sanacije zidu ob cerkvi, bo do četrtka, 5. septembra 2024, popolna zapora na Gostičevi cesti v Homcu. Ines Pušnik; Foto: Občina… »

Maks gleda filme: najboljši filmi o financah in vlaganju

Finance.si 04.07.2024
Pri teh mi je všeč tudi, da vsebino v različnih delih borznega cikla ter svojega zavedanja in poznavanja financ dojemam drugače.… »

Je pred nami preskok na področju pametnih ur?

Finance.si 04.07.2024
Obiskali smo Huaweiev zdravstveni laboratorij, kjer izboljšujejo natančnost meritev nosljivih naprav ter razvijajo nove športne programe in zdravstvene funkcije.… »

Dobre in slabe novice po prelomnih volitvah v JAR

Finance.si 04.07.2024
Parlamentarna matematika in nesoglasja med določenimi strankami so Afriški nacionalni kongres k sreči potisnili proti sredinski koaliciji. A volilna udeležba je vse manjša, nova vlada narodne enotnosti pa bo državo v že tako slabem položaju… »

Mlad par dobro živi od sadjarstva in peke piškotov

Finance.si 04.07.2024
Kako sta se Mirjana in Matej Goznik zaposlila na srednje veliki kmetiji v Slovenskih goricah in prišla do liofiliziranja sadja in peke slaščic v krušni peči?… »

Neodvisnost brez odgovornosti: veliki neuspeh Feda v boju z inflacijo

Finance.si 04.07.2024
Tako centralni bančniki kot tudi mi bi morali ugotoviti, kaj vse je šlo narobe, da se to ne bi več ponovilo.… »
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem