Čelsi

Ponekod v državi zelo hladno jutro, nevarnost pozebe še ostaja

Dnevnik pred 18 dnevi
Danes zjutraj je bilo po pričakovanjih ponekod zelo hladno. Na Babnem polju so izmerili -6, 3 stopinje Celzija. Minus so zabeležili tudi na meteoroloških postajah na Gorenjskem in ponekod na Štajerskem. O pozebi poročajo z Notranjske in s Krasa… »

Ledeno jutro: Izmerili kar - 6 stopinj Celzija, nevarnost pozebe ostaja

Necenzurirano pred 18 dnevi
Nad našimi kraji vztraja območje hladnejšega zraka. Kot napovedali meteorologi, smo danes zabeležili mrzlo jutro, pri čemer se je temperatura ponekod spustila pod ledišče. Meteorologi so eno izmed najnižjih temperatur pričakovano izmerili v… »

Napovedi so se uresničile: Temperature ponekod konkretno pod lediščem

Zurnal24 pred 18 dnevi
Jutranje temperature se v večjem delu države gibljejo okoli ledišča. Po besedah vremenoslovca nevarnost pozebe še ni mimo. V nekaterih delih države so se temperature to jutro spustile konkretno pod ledišče, je povedal dežurni vremenoslovec na… »

Zima zamahnila z repom

Gorenjski glas pred 18 dnevi
Potem ko nas je po »poletju«, ki smo ga bili deležni pred dnevi, v torek doletel izrazit vremenski preobrat s snegom, pa nam zdaj preti še pozeba. Največja nevarnost zanjo je po napovedih meteorologov danes zjutraj. Temperature lahko pod ledišče… »

Vreme: Zvečer še kakšna ploha, ponoči zjasnitev

Dnevnik pred 19 dnevi
Zvečer bo še nastalo nekaj ploh. Ponoči se bo razjasnilo, ponekod na Primorskem bo pihala šibka burja. Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla, v notranjosti Slovenije bo krajevno možna pozeba, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje… »

Vreme: Spremenljivo do pretežno oblačno

Dnevnik pred 19 dnevi
Zjutraj bo po nekaterih nižinah megla. Predvsem popoldne se bodo pojavljale krajevne padavine, možne bodo posamezne nevihte. Na Primorskem bo pihala šibka burja, ponekod v notranjosti pa severni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 6 do 13, na… »

KOLIKO BO V TEH DNEH POKAZAL TERMOMETER: Bo hladna fronta še vztrajala?

Regional pred 20 dnevi
Popoldne bo spremenljivo oblačno s krajevnimi plohami in nevihtami. Najvišje dnevne temperature bodo od 8 do 14, na Primorskem okoli 16 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V četrtek se bo nadaljevalo nestanovitno… »

Slovenski rekord v padcu temperature. V Podčetrtku je razlika merila 26,2 stopinje Celzija.

RTV Slovenija pred 21 dnevi
Temperature so se ob prehodu hladne fronte spustile na od 1 do 9 stopinj Celzija po celotni Sloveniji. Tako se spušča tudi meja sneženja. Vozniki naj bodo zaradi snežnih razmer pozorni na prometna opozorila. Hladna fronta naj bi trajala teden dni… »

Iz »poletja« v »zimo«

Gorenjski glas pred 21 dnevi
Po rekordno topli nedelji se nam danes obeta izrazita vremenska sprememba. V petek nevarnost pozebe. Kranj – Meteorologi so že drugo nedeljo zapored poročali o aprilskih temperaturnih rekordih. Minulo nedeljo je bil po podatkih Agencije RS za okolje… »

#foto #video Snežne padavine bodo ponoči oslabele, nizke temperature bodo vztrajale

Dnevnik pred 22 dnevi
Padavine so zajele večji del države, sneži tudi v nižje ležečih predelih. Močno se je shladilo, temperatura se je marsikje spustila pod ledišče. Vreme je povzročalo tudi težave. Po podatkih uprave za zaščito in reševanje so gasilci s… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem