Čelsi

Vreme: Ponoči in v soboto bo pretežno jasno

Dnevnik pred 24 dnevi
Ponoči bo večinoma jasno. Jutranje temperature bodo od 5 do 11 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V soboto bo pretežno jasno. Najvišje dnevne temperature bodo od 24 do 28 stopinj Celzija. Obeti: V nedeljo bo… »

Konec tedna bodo temperature znova poletne – kje se obetajo prometni zastoji?

Dnevnik pred 24 dnevi
Po minulem vikendu, ko so v več krajih po državi izmerili rekordne temperature za ta čas v letu, za prihajajoči vikend meteorologi znova napovedujejo poletno vreme. Ker bodo razmere kot nalašč za izlete, smo preverili, kje se na cestah obetajo… »

REKORDNO VISOKE APRILSKE TEMPERATURE MORJA: Prihaja ohladitev in ponekod nevarnost pozebe

Regional pred 24 dnevi
"Če primerjavo aktualne temperature morja v Kopru s podatki v običajnih letih iz preteklosti (med običajna leta se uvršča polovica let v obdobju meritev od 1958 do 2023) sklepamo, da bi tako visoke temperature morja pričakovali vsaj en mesec… »

KOT NALAŠČ ZA KRATKE ROKAVE IN SPREHOD OB MORJU: Čez dan tudi do 28 stopinj Celzija

Regional pred 24 dnevi
Danes bo pretežno jasno, v hribovitem svetu bo čez dan nastalo nekaj plitke kopaste oblačnosti. Na Primorskem bo dopoldne še pihala šibka burja. Najvišje dnevne temperature bodo od 20 do 24, na Goriškem do 27 stopinj Celzija, je zapisano na… »

V nedeljo se bo temperatura povzpela tudi nad 30 stopinj Celzija, v torek ohladitev

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Čaka nas konec tedna, ko bo temperatura bližje poletni kot zgodnjepomladanski – v nedeljo bo ponekod tudi več kot 30 stopinj Celzija. Ohladitev bodo prinesle padavine, ki bodo v torek ozračje ohladile za več kot 10 stopinj Celzija. "Konec tedna… »

Vreme: Zvečer in ponoči večinoma jasno

Dnevnik pred 25 dnevi
Zvečer in ponoči bo večinoma jasno. Burja bo slabela in do jutra večinoma ponehala. Jutri zjutraj bo pretežno jasno, le na skrajnem jugovzhodu bo pretežno oblačno. Jutranje temperature bodo od 5 do 11 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih… »

Arso posodobil napoved: meja sneženja se bo spustila še nižje od prvotnih napovedi

Zurnal24 pred 25 dnevi
Arso posodobil vremensko napoved, meja sneženja še nižje od prvotnih napovedi. Danes dopoldne bo v zahodnih krajih sončno, drugod še zmerno oblačno. Čez dan se bo postopno razjasnilo, najkasneje na jugovzhodu. Veter bo počasi slabel. Najvišje… »

Vreme: Ponoči se bo delno zjasnilo

Dnevnik pred 26 dnevi
Ponoči se bo od severozahoda delno razjasnilo. Pihal bo severovzhodni veter, na Primorskem šibka do zmerna burja. Jutranje temperature bodo od 6 do 12, v alpskih dolinah okoli 3 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. V… »

PO POLETNEM VIKENDU OBČUTNA OHLADITEV: Čez dan 'le' 15 stopinj Celzija in sneg na Slavniku

Regional pred 26 dnevi
Danes bo zmerno do pretežno oblačno in večinoma suho, kakšna kaplja dežja je možna ponekod na zahodu. Najvišje dnevne temperature bodo na Primorskem do 23 stopinj Celzija. Tudi za konec tedna kažejo napovedi razmeroma visoke temperature za ta… »

Novo o poslabšanju vremena: znana je meja sneženja

Zurnal24 pred 26 dnevi
Vreme. Bliže smo torku, več je informacij o napovedanem poslabšanju vremena. Zima še opleta z repom, prihaja namreč tudi sneg, znana je meja sneženja. Danes bo zmerno do pretežno oblačno in povečini suho, le ponekod na zahodu je možna kakšna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem