Čelsi

Danes precej jasno z nekaj koprenaste oblačnosti

Dnevnik pred 9 dnevi
Danes bo precej jasno z nekaj koprenaste oblačnosti, le v zahodnih in ponekod v osrednjih krajih krajih bo sprva še zmerno do pretežno oblačno. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, v jugovzhodni Sloveniji… »

DANES DO 25 STOPINJ CELZIJA: Kakšno vreme pa lahko pričakujemo naslednje dni?

Regional pred 9 dnevi
Danes bo precej jasno z nekaj koprenaste oblačnosti, le v zahodnih in ponekod v osrednjih krajih krajih bo sprva še zmerno do pretežno oblačno. Ponekod bo pihal jugozahodni veter. Najvišje dnevne temperature bodo od 18 do 23, v jugovzhodni Sloveniji… »

Vremenoslovci razkrili, kaj nas čaka do torka

Zurnal24 pred 10 dnevi
Plohe se bodo v noči na nedeljo prenehale pojavljati. Obeti so dobri. V soboto zvečer se bodo plohe prenehale pojavljati. Ponoči bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, drugod precej jasno. Najnižje jutranje temperature… »

Vreme: Ponoči bo precej jasno

Dnevnik pred 10 dnevi
Zvečer se bodo plohe prenehale pojavljati. Ponoči bo v zahodni in deloma osrednji Sloveniji zmerno do pretežno oblačno, drugod precej jasno. Najnižje jutranje temperature bodo od 2 do 9 stopinj Celzija, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za… »

Danes bo večinoma zmerno do pretežno oblačno

Dnevnik pred 10 dnevi
Danes bo na vzhodu precej jasno, drugod zmerno do pretežno oblačno. Predvsem v zahodnih krajih bodo občasno občasno manjše krajevne padavine, deloma plohe. Čez dan bo zapihal jugozahodnik. Najvišje dnevne temperature bodo od 13 do 20 stopinj… »

Vreme: Danes več sonca na vzhodu, drugod spremenljivo s kakšno ploho

Dnevnik pred 11 dnevi
Danes bo po nižinah v notranjosti sprva oblačno ali megleno, čez dan pa bo delno jasno s spremenljivo oblačnostjo. Več jasnine bo na severovzhodu, je zapisano na spletnih straneh Agencije RS za okolje. Popoldne bo zapihal jugozahodni veter, predvsem… »

Vreme: Dopoldne oblačno s padavinami, popoldne se bo delno zjasnilo

Dnevnik pred 12 dnevi
Danes bo sprva oblačno z rahlimi padavinami, na Primorskem bo pihala šibka burja. Čez dan bodo padavine postopno ponehale, popoldne se bo delno razjasnilo. Najvišje dnevne temperature bodo od 7 do 11, na Primorskem do 14 stopinj Celzija, je zapisano… »

MARSOVSKI PRIZORI IZ GRČIJE: Nebo se je obarvalo oranžno, izdali tudi opozorilo (VIDEO)

Regional pred 13 dnevi
Včeraj se je nad južnim delom Grčije nebo obarvalo oranžno zaradi saharskega peska, ki so ga oblaki preko Sredozemskega morja prinesli iz Severne Afrike. Zaradi močnih južnih vetrov, ki so s seboj nosili saharski pesek, je bila grška prestolnica… »

NAČRTUJETE PIKNIK ZA PRAZNIČEN KONEC TEDNA? Postajalo bo topleje, a tudi mokro

Regional pred 13 dnevi
Danes bo oblačno z občasnimi padavinami, ki bodo popoldne oslabele, nastale bodo še posamezne plohe. Meja sneženja se bo postopno dvignila na okoli 1000 metrov nad morjem. Najvišje dnevne temperature bodo od 5 do 10, na Primorskem do 14 stopinj… »

Nad Slovenijo nov pas padavin, ponekod pričakujejo več kot četrt metra snega

Delo pred 14 dnevi
Zvečer in ponoči se bodo padavine prehodno okrepile, meja sneženja se bo nekoliko spustila. Zvečer in ponoči se bodo padavine prehodno okrepile, meja sneženja se bo nekoliko spustila. Najnižje jutranje temperature bodo od 1 do 6, na Primorskem do 8… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem