Škoda

Uspešnica Oppenheimer dala nov zagon atomskemu turizmu

Delo 20.03.2024
V zgodovinskem parku, kjer so med drugo svetovno vojno razvijali atomsko bombo, se je podvojil obisk. »Moji veliki ljubezni sta fizika in Nova Mehika. Škoda, da ju ni mogoče združiti,« je ameriški fizik Robert Oppenheimer, oče atomske bombe, kakor… »

Mala električna škoda s 400 kilometri dosega in 490-litrskim prtljažnikom

Finance.si 19.03.2024
Cena male škode epiq bo okoli 25 tisoč evrov, obljubljajo pri Škodi, izdelana bo v Španiji poleg podobno zasnovanih avtomobilov znamk Cupra in Volkswagen.… »

Mala električna škoda s 400 kilometri dosega in 490-litrskim prtljažnikom

Finance.si 19.03.2024
Cena male škode epiq bo okoli 25 tisoč evrov, obljubljajo pri Škodi, izdelana bo v Španiji poleg podobno zasnovanih avtomobilov znamk Cupra in Volkswagen.… »

Peter Prevc v Vikersundu mojstrsko letel na antibiotikih

RTV Slovenija 19.03.2024
Pred skakalci je še zadnje dejanje zime – finale svetovnega pokala v Planici, ki bo zaradi slovesa Petra Prevca nekaj posebnega. Najuspešnejši slovenski orel vseh časov ima nekaj težav z zdravjem, a bo pripravljen za letalnico bratov Gorišek… »

Najboljši je še boljši

RTV Slovenija 18.03.2024
Novi Škoda Kamiq tako že na pogled ne skriva sorodstva z večjima Kodiaqom in Karoqom, tisto, kar je treba doživeti na cesti, pa je njegova ponudba najsodobnejših asistenčnih sistemov in visokoučinkovitih motorjev. A ostanimo še pri videzu. Kamiq… »

Škoda z epiqom vstopa na trg cenovno dostopnih električnih vozil

RTV Slovenija 18.03.2024
Škoda z novim modelom epiq načrtuje vstop na trg cenovno dostopnih električnih avtomobilov. Izhodiščna cena epiqa bo okoli 25.000 evrov. Češki proizvajalec avtomobilov bo model epiq podrobneje predstavil prihodnje leto, je napovedal prvi mož… »

Odstopil direktor enega največjih slovenskih podjetij

Necenzurirano 18.03.2024
Boštjan Gorjup, dolgoletni direktor podjetja BSH Hišni aparati Nazarje, je odstopil s položaja. Ogromna škoda zaradi poplav, zelo verjetna selitev tovarne Letos upad prodaje. To informacijo je za necenzurirano.si danes potrdil eden od direktorjev BSH… »

Nesreč s skiroji vse več, poškodb in škode pa tudi

Delo 17.03.2024
Poškodbe uporabnikov električnih skirojev so lahko hude, primerljive celo z nesrečami mopedistov in motoristov. V nadaljevanju preberite: Lani je bilo v prometnih nesrečah udeleženih še enkrat več električnih skirojev kot dve leti pred tem, 62… »

PRED MESTNO HIŠO NA SARDINIJI ODJEKNILA BOMBA: Huje poškodovan zunanji del stavbe in pritličje (FOTO, VIDEO)

Regional 16.03.2024
Pred mestno hišo v Ottani na Sardiniji je v petek zvečer odjeknila bomba. Nastala je obsežna gmotna škoda na fasadi in v nekaterih pisarnah. Policija je danes sporočila, da je bilo v bombi od tri do štiri kilograme eksploziva, poroča italijanska… »

Priljubljena turistična destinacija, ki je kot feniks vstala iz pepela

Zurnal24 16.03.2024
Španski otok naj bi znova postal priljubljen med turisti, potem ko so bili leta 2021 prisiljeni zapustiti to čudovito destinacijo. Več kot dve leti po tem, ko je ogromen vulkanski izbruh na Kanarskih otokih povzročil kaos, se bo La Palma ponovno… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem