Škoda

V hribe nočem hoditi v službo

Delo 24.03.2024
Gorazd Gorišek je v najnovejši knjigi zbral pohodniške poti v Sloveniji, na Hrvaškem in v Italiji, ki jih druži razgled na morje. V nadaljevanju preberite: Sodelavec ga je pred šestnajstimi leti prepričal, da bi bila škoda, če bi njegovi… »

Video in foto: Ogenj zajel več rastlinjakov za gojenje rož, 35-letni gasilec utrpel poškodbe

Necenzurirano 24.03.2024
V Ludbregu na Hrvaškem so se včeraj zvečer gasilci borili z obsežnim požarom, v katerem je nastala ogromna škoda. Policisti so ugotovili, da je okoli 19.00 zagorelo na objektih, kjer se ukvarjajo z gojenjem rož. Popolnoma je zgorelo več… »

Škoda superb combi: bolj evolucija kot revolucija

Delo 24.03.2024
Nadgradnja dosedanjih odlik, tudi prostornosti. Pri nas sredi leta. Celoten članek lahko preberete po ogledu videa. Predvajajte video in nadaljujte z branjem članka. Lahko pa postanete naš naročnik in takoj dostopate do vseh vsebin. Naročite se lahko… »

Trener Jani Grilc: Škoda, da ni več takšnih otrok, kot so Prevci

Dnevnik 23.03.2024
Slovenski smučarski skakalec Peter Prevc v Planici uživa v zadnjih tekmah kariere. Med občinstvom je bilo najti tudi veliko ljudi, ki so slovenskega asa spremljali na življenjski poti. O skrivnostih njegovega uspeha sta za Dnevnik spregovorila oče… »

Hrgota: "Škoda, ker ni že oktobra napovedal slovesa!"

Zurnal24 23.03.2024
Po neverjetni zmagi Petra Prevca so čestitke deževale z vseh strani. Zanj naj bi bili veseli celo Avstrijci. Potem ko je skorajda celotno sezono neuspešno lovil zmago in je kar štirikrat osvojil drugo mesto, je Petru Prevcu navsezadnje v njegovi… »

Pomoč kmetijam po lanskih poplavah

Gorenjski glas 21.03.2024
Kranj – Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano je objavilo javni razpis, s katerim namenja devet milijonov evrov za naložbe v osnovna sredstva za kmetijsko pridelavo, ki so bila v poplavah uničena ali poškodovana. Upravičenci bodo lahko… »

Zagorelo zaradi okvare kuhinjskega aparata

Gorenjski glas 21.03.2024
Radovljica – V petek zjutraj je zagorelo v stanovanjski hiši na območju Radovljice. Kot so sporočili s Policijske uprave Kranj, je zagorelo v kuhinji zaradi tehnične okvare kuhinjskega aparata, požar pa se je razširil še na ostale prostore. V… »

Na delu nesposoben vlomilec, nič ne ukrade, naredi pa precej škode

Zurnal24 21.03.2024
Ni mu uspelo vlomiti v avto. "Na parkirnem prostoru na Topliški cesti v Novem mestu je med 16. in 19. uro nekdo poskušal vlomiti v osebni avtomobil. V notranjost mu ni uspelo priti, povzročil je le škodo na vratih vozila," so sporočili z novomeške… »

Pri Ptuju vlomilci odnesli kar cel trezor

Zurnal24 21.03.2024
Škode je za okrog 30 tisoč evrov. "Na območju Kidričevega obravnavamo vlom v poslovni prostor oziroma skladiščne prostore, o čemer smo bili obveščeni včeraj zvečer," so sporočili z mariborske policijske uprave. Neznani storilec je v… »

Mladi proti vladi: Pozivajo na vseslovenski shod za boljšo prihodnost

Spodnje Podravje 20.03.2024
Na Kongresnem trgu v Ljubljani bo 21. marca ob 17. uri potekal vseslovenski shod, ki ga z odločnostjo podpirajo tudi mladi. Ogorčeni so nad propadlimi reformami, vse višjimi davki, nedostopnostjo stanovanj in možnostjo cenzure, ki jih vodi sedanja… »

Novice dneva »

Pogiju ni uspelo, za las je izgubil rožnato majico

Delo pred tremi uramiše 8 povezanih

V nesreči s kajakom na Bledu umrl otrok

Dnevnik pred 11 uramiše 5 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani naletela na truplo

Dnevnik pred 8 uramiše 5 povezanih

Sin se je spravil na 68-letno mamo, ni ji bilo pomoči

Zurnal24 pred eno uroše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem