Škoda

Požar na gradbišču kopališča Ilirija. Janković: Prva ocena škode je 300.000 evrov

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Ponoči je zagorelo na objektu novega športnega centra Ilirija, kjer se končujejo zadnja gradbena dela na bazenskem kompleksu, ki naj bi ga odprli jeseni. V bližini, v okolici Pivovarne Union, pa so ponoči goreli tudi zabojniki za smeti. S PU… »

Od 400 let stare zgradbe nekdanje danske borze po uničujočem požaru ostala zgolj prazna lupina

RTV Slovenija pred 17 dnevi
Polovica stavbe stare danske borze je popolnoma zgorela, ostali so le zunanji zidovi, potem ko so ognjeni zublji v torek zjutraj zajeli to renesančno stavbo. Potem ko se je med požarom že zgodaj zrušil 56-metrski zvonik, se je zrušila še celotna… »

Zagorelo v gospodarskem poslopju, ogenj se je razširil še na hišo. En gasilec lažje poškodovan.

RTV Slovenija pred 18 dnevi
Požar, ki je v ponedeljek izbruhnil v Pongracu v občini Žalec, je v celoti uničil gospodarsko poslopje in močno poškodoval bližnja stanovanjsko hišo ter apartmajski objekt. En gasilec je bil med gašenjem lažje poškodovan. Ogenj je v celoti… »

Kamnik po poplavah: škodo ocenili na četrt milijarde, v resnici je precej večja

Finance.si pred 20 dnevi
Kaj se dogaja v občini, kjer se je sprožilo več kot 250 plazov, poplavljenih je bilo 547 stavb, poškodovanih več kot 110 cestnih odsekov? V kamniški občini je osem mesecev po katastrofalnih poplavah avgusta lani odprtih še veliko delovišč… »

#video #foto Pet let od požara v pariški katedrali Notre Dame

Dnevnik pred 19 dnevi
Na današnji dan pred petimi leti je med bogoslužjem ob 18.20 v pariški katerdali Notre Dame pričel zvoniti alarm. Sprva se je zdelo, da je šlo za lažni preplah. Verniki so se v zgradbo vrnili, ob 18.43 pa se je alarm ponovno sprožil. Tedaj dvoma ni… »

Posavec s ponarejanem preslepil banko, v žep pospravil skoraj 400 tisoč evrov

Necenzurirano pred 19 dnevi
Za kaznivo dejanje ponareditev ali uničenje poslovnih listin je predpisana kazen do dve leti zapora. Za poslovno goljufijo, zaradi katere je nastala velika premoženjska škoda, pa je predpisana kazen od enega do desetih let zapora. Novomeški… »

Medvode: Verjetna prestavitev igrišča na novo lokacijo

Dnevnik pred 22 dnevi
Po lanski vodni ujmi, ki je preplavila medvoško nogometno igrišče in zalila klubske prostore ter za seboj pustila žalostno razdejanje, je igrišče še vedno neuporabno. Čeprav so v teh dneh začeli sanirati travno rušo, na medvoški občini zaradi… »

ZAGORELO V UČILNICI ENE OD OSNOVNIH ŠOL: Še pred prihodom gasilcev so zaposleni evakuirali otroke ter osebje

Regional pred 24 dnevi
V občini Črnomelj je nekaj po 14. uri gorelo v tehnični učilnici Osnovne šole Stari trg ob Kolpi. Gasilci so pogasili požar ob mikrovalovni pečici, prezračili prostore šole in vrtca ter s termovizijsko kamero pregledali vse prostore. Še pred… »

V učilnici je zagorelo, otroke so morali evakuirati

Zurnal24 pred 24 dnevi
Gasilci so požar pogasili in pregledali vse prostore. V občini Črnomelj je nekaj po 14. uri gorelo v tehnični učilnici Osnovne šole Stari trg ob Kolpi. Gasilci so pogasili požar ob mikrovalovni pečici, prezračili prostore šole in vrtca ter s… »

"Za isto premijo bi nekdo dobil 1300 evrov, jaz sem jih pa samo 800"

Zurnal24 pred 26 dnevi
Bralca je zmotilo, da je plačal zavarovanje za potovanje v vrednosti 1300 evrov, čeprav je zavarovalnica nosila tveganje le za 800 evrov. Včasih nam splet nesrečnih okoliščin onemogoči potovanje in v tem primeru je ključno imeti zavarovanje za… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem