Škoda

Mišičnjak za en dan

Zurnal24 pred 29 dnevi
Enyaq coupe rahel kompromis pri prostornosti lahko nadomesti z bolj dinamično podobo, nekoliko težje pa svoje znamenito športno ime proda najmočnejša RS različica. K sreči so Čehi že ukrepali. Ko sta svoji kupejevski različici modelov ID.4 in Q4… »

IZ TRGOVINE UKRADLI VEČJE ŠTEVILO OČAL: Škode je za več deset tisoč evrov

Regional pred 31 dnevi
Danes zjutraj je bila policija Policijske uprave (PU) Nova Gorica obveščena, da je bilo tekom noči vlomljeno v poslovne prostore ene od trgovin v Ajdovščini (Goriška cesta), kjer je neznani storilec ukradel večje število očal in drugih predmetov… »

#video Srhljivi posnetki tresenja tal na Tajvanu, nevarnost cunamija preklicali

Dnevnik pred 31 dnevi
V silovitem potresu z magnitudo 7,4, ki je danes stresel Tajvan, je po najnovejših podatkih tamkajšnjih oblasti umrlo devet ljudi, vsaj 934 jih je poškodovanih, poroča britanski Guardian. Tajvanske oblasti poročajo, da je današnji hud potres… »

Izkušen mehanik: "Danes odpreš 'havbo' in skoraj ne veš, kaj gledaš"

Zurnal24 pred 31 dnevi
Pogovarjali smo se z mehanikom, ki ni doslej izpustil še niti ene Tehnološke konference. Pojasnil nam je, zakaj. Drago Colnarič je vzdrževalec vozil in avtoelektričar s štiridesetletnim stažem in ogromno izkušnjami, k njemu se po nasvet v na videz… »

JE STRMČNIK ZLORABIL OBČINSKO SPLETNO STRAN? Opozicija zahteva, da prevzame odgovornost

Regional 02.04.2024
Skupina Vsi smo Ankaran in Gibanje Svoboda Ankaran sta se odzvala na članek, objavljen na uradni spletni strani Občine Ankaran, v katerem naj bi bili izraženi politično obarvani komentarji župana Gregorja Strmčnika ter kritika politične opozicije… »

Korejski ljubljenec Slovencev predvsem znotraj povsem drug model

Zurnal24 02.04.2024
Hyundai tucson pametnejši in z novim volanom. Hyundai tucson je globalno eden najbolj uspešnih modelov znamke, kompaktni križanec je zelo priljubljen tudi v Sloveniji, še posebej v zadnji, dobra tri leta stari aktualni generaciji. Samo lani si je novo… »

Plaz ogroža 15 stanovanjskih objektov sredi mesta

Zurnal24 01.04.2024
Obeta se sanacija, škoda na stavbah, cesti in kanalizaciji pa je vse večja. V Zagorju ob Savi se je po lanskih neurjih praktično nad centrom mesta sprožilo več zemeljskih plazov s skupno površino osmih hektarjev. Aktivno plazenje se dogaja na… »

LETOS ŽE ZA SKORAJ TRI MILIJONE EVROV PREVAR: Policija opozarja na goljufije pri kripto valutah

Regional 29.03.2024
Policija v zadnjem obdobju obravnava večje število goljufij s telefonskimi klici o lažnem dobičku pri investiciji v kripto valute. Lani je bilo oškodovanih več kot 500 ljudi, skupna škoda je znašala okoli 13 milijonov evrov. Letos so prejeli že… »

Hekerski napad na spletno stran policije. V četrtek napad na spletni portal RTV Slovenija.

RTV Slovenija 29.03.2024
Hekerji so okoli 19. ure napadli spletno stran policije, ki je bila krajši čas nedostopna. S policije so sporočili, da varovani podatki niso bili ogroženi. V četrtek je bilo tarča hekerjev tudi spletno mesto rtvslo.si. Kot so sporočili z Generalne… »

Dolgo so zavarovalnice samo kasirale, zdaj jih je doletelo ...

Zurnal24 29.03.2024
Zavarovalnice so dolgo pobirale denar, po odmevni nesreči je prišel trenutek za plačilo. Pred nekaj dnevi je ameriško in svetovno javnost pretresla novica o zrušitvi mostu Francis Scott Key v Baltimoru, ki je močno okrnila ladijski promet v 14… »

Novice dneva »

Po nesreči na reki Savi mladi kajakaš umrl

RTV Slovenija pred 15 uramiše 5 povezanih

Poljaka v jami pri Sežani našla truplo

RTV Slovenija pred 12 uramiše 5 povezanih

Sin se je spravil na 68-letno mamo, ni ji bilo pomoči

Zurnal24 pred 7 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem