Škoda

Najbolj prizadeti gozdovi in sprehajalne poti

Delo 28.03.2024
Popisa nastale škode po hudem nalivu in vetrolomu na MOL ne bo. Ker je teren še vedno namočen, sprehajalce opozarjajo na previdnost. Ker je Ljubljano in okolico v soboto zvečer prizadelo silovito neurje s točo in sunki vetra tudi do okoli 100… »

Žičničarji morajo zaradi vzdrževanja naprav na Kanin dostopati z italijanske strani

RTV Slovenija 28.03.2024
Krožnokabinska žičnica na Kanin prisilno miruje, občina Bovec pa v čakanju odločitve vlade o prihodnosti smučišča vzdržuje naprave. Bovški žičničarji morajo zato do smučišča dostopati z italijanske strani. Brez vzdrževanja bi bila škoda… »

Fazarinc: Povratne dobe petstoletnih poplav se krajšajo, treba se je prilagoditi

Finance.si 26.03.2024
Obravnaval sem vsaj pet poplav, tako intenzivnega dogodka, kot je bila avgustovska ujma, še nisem doživel, je na sedmi gradbeni konferenci Biznis in trendi v gradbeništvu povedal Rok Fazarinc. V zadnji večji poplavi, bila je leta 2009, je Savinja… »

Fazarinc: Povratne dobe petstoletnih poplav se krajšajo, treba se je prilagoditi

Finance.si 26.03.2024
Obravnaval sem vsaj pet poplav, tako intenzivnega dogodka, kot je bila avgustovska ujma, še nisem doživel, je na sedmi gradbeni konferenci Biznis in trendi v gradbeništvu povedal Rok Fazarinc. V zadnji večji poplavi, bila je leta 2009, je Savinja… »

Video: Tovorna ladja v Baltimoru porušila več kot 2 kilometra dolg most, avtomobili z ljudmi popadali v vodo

Necenzurirano 26.03.2024
V Baltimoru v zvezni državi Maryland se je zrušil 2,3 kilometra dolg most, potem ko je vanj trčila tovorna ladja. Videoposnetki nadzornih kamer prikazujejo, kako se 47 let star most zrušil, potem ko je vanj trčila tovorna ladja. Škoda je ogromna… »

Škodin dvojačni dvojček začel novo slovensko etapo

Zurnal24 26.03.2024
Škoda kamiq in škoda scala sta oblikovno in tehnološko prenovljena pripravljena, da znamko utrdita v srcih Slovencev (in Slovenk). Na slovenskih cestah že nabirata prve kilometre prenovljena Škodina modela kamiq in scala. V marsičem tako podobna… »

Zakaj potrebujemo spremembe?

Delo 26.03.2024
Urbanizem pri nas ne deluje. Namesto načrtovanja in razvoja prihodnosti v najboljšem primeru rešuje težave iz preteklosti. V nadaljevanju preberite: Katastrofalne poplave, ki so prizadele velik del Slovenije 4. avgusta lani, imajo daljnosežne… »

Kriminalna združba v Italiji nezakonito prodajala gorivo iz Hrvaške in Slovenije

RTV Slovenija 25.03.2024
V preiskavi proti domnevni kriminalni združbi, ki je goljufala pri naftnih derivatih iz rafinerij na Hrvaškem in v Sloveniji, je bilo v Romuniji zaseženega za 2,4 milijona evrov premoženja. Kot je sporočilo evropsko javno tožilstvo (EPPO), so… »

Nesreča v Ljubljani: vlak zadel tovorno vozilo

Dnevnik 25.03.2024
Pri železniški postaji v Mostah v Ljubljani se je zjutraj potniški vlak na zaprtem nivojskem prehodu zaletel v tovorno vozilo. Zaradi naleta potniškega vlaka na tovorno vozilo je zaprta železniška proga Ljubljana Vižmarje-Medvode. Kot so sporočili… »

Primer odvzema goveda družini Možgan se seli na sodišče

Necenzurirano 25.03.2024
Zaradi nezakonitega odvzema 24 glav goveda bo družina Možgan iz okolice Krškega od države in inšpektorice zahtevala odškodnino. Zahtevek bodo vložili še ta teden, je za Svet24TV povedal odvetnik družine Franci Matoz. Po ocenah so bili na kmetiji… »

Novice dneva »

Pogiju ni uspelo, za las je izgubil rožnato majico

Delo pred 9 uramiše 8 povezanih

V nesreči s kajakom na Bledu umrl otrok

Dnevnik pred 18 uramiše 5 povezanih

V jami pri Sežani našli truplo

Zurnal24 pred 10 uramiše 5 povezanih

V Zagrebu je sin z ostrim predmetom do smrti porezal svojo mamo

Necenzurirano pred 5 uramiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem