AFP

Izrael / »Iran je treba ustaviti zdaj, preden bo prepozno«

Mladina pred 18 dnevi
Izraelski zunanji minister Izrael Kac je v luči nedavnega iranskega napada sprožil diplomatsko ofenzivo proti Teheranu ter 32 držav pozval, naj uvedejo sankcije proti iranski revolucionarni gardi in iranskemu raketnemu programu. Izraelski zunanji… »

ŠE EN NAPAD V AVSTRALIJI: V cerkvi med bogoslužjem ranil več oseb, med njimi sta tudi škof in duhovnik (VIDEO)

Regional pred 20 dnevi
V napadu z nožem blizu avstralskega Sydneyja so bili po podatkih policije danes ranjeni štirje ljudje. Incident se je zgodil v cerkvi med bogoslužjem, ki so ga predvajali tudi v živo po spletu. Nihče od ranjenih, med njimi sta tudi škof in duhovnik… »

#video Nov napad z nožem v Sydneyju

Dnevnik pred 19 dnevi
V napadu z nožem blizu avstralskega Sydneyja so bili po podatkih policije danes ranjeni štirje ljudje. Incident se je zgodil v cerkvi med bogoslužjem, ki so ga predvajali tudi v živo po spletu. Nihče od ranjenih, med njimi sta tudi škof in duhovnik… »

Macron spregovoril o rezervnih načrtih za odprtje olimpijskih iger v Parizu

Delo pred 19 dnevi
V intervjuju za TV-postaji BFMTV in RMC je francoski predsednik Emmanuel Macron povedal, da imajo za odprtje OI v Parizu tudi načrta B in C. Francoski predsednik Emmanuel Macron je danes v intervjuju za televizijski postaji BFMTV in RMC dejal, da bi… »

Francozi pripravljeni na vse: "Obstajata tudi načrta B in C"

Zurnal24 pred 19 dnevi
Francoski predsednik je kljub naraščajoči grožnji terorističnih napadov prepričan v nemoten potek olimpijskih iger v Parizu. Francoski predsednik Emmanuel Macron je danes v intervjuju za televizijski postaji BFMTV in RMC dejal, da bi lahko… »

Policija poskuša ugotoviti, zakaj je 40-letnik kot tarče napada izbral ženske

Delo pred 19 dnevi
V enem od nakupovalnih središč v Avstraliji je bilo v soboto v napadu z nožem ubitih šest ljudi, več kot deset ljudi je ranjenih. Po sobotnem napadu v enem od nakupovalnih središč v avstralski metropoli Sydney, v katerem je bilo ubitih šest in… »

Iran in Izrael slavita zmago, naslednji korak nepredvidljiv

Zurnal24 pred 20 dnevi
V Iranu pravijo, da ne bodo več napadali in svarijo pred povračilnimi ukrepi Izraela ter njegovih zaveznikov. Tudi v Izraelu slavijo zmago, glede maščevanja pa molčijo. Iranska vojska je danes sporočila, da je z napadom z droni in raketami na Izrael… »

Nigerija prva uvedla novo cepivo proti meningitisu

Delo pred 21 dnevi
S cepivom so korak bližje cilju, da do leta 2030 izkoreninijo meningitis. Najbolj naseljena afriška država Nigerija je po navedbah Svetovne zdravstvene organizacije (WHO) prva država na svetu, ki je uvedla »revolucionarno« novo cepivo proti… »

Modni oblikovalec, ki je bil kralj živalskih vzorcev

Delo pred 22 dnevi
Njegove kreacije sta prvi nosili Sophia Loren in Brigitte Bardot v 70. letih, priljubljene so tudi pri današnjih zvezdnicah. V 83. letu starosti je umrl italijanski modni oblikovalec Roberto Cavalli, ki je v svoje barvite kreacije v vzorcih… »

Bela hiša grožnjo označila kot resno

Zurnal24 pred 22 dnevi
Grožnje Irana o maščevanju Izraelu za nedavni napad na konzulat v Damasku so resne, je danes sporočila Bela hiša. V Washingtonu so ob tem dodali, da bodo poskrbeli, da bodo Izraelci imeli, kar potrebujejo za obrambo, poroča francoska tiskovna… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem