AFP

Policija prekinila propalestinski protest študentov

Mladina pred 4 dnevi
Študenti na pariški Sorboni so zahtevali ustavitev izraelskega bombardiranja Gaze. Francoska policija je v ponedeljek prekinila še en propalestinski protest študentov. Ti so ustavitev izraelskega bombardiranja Gaze tokrat zahtevali na pariški… »

V Gruziji protest proti spornemu zakonu o tujih agentih

Mladina pred 5 dnevi
Shod je organiziralo okoli sto gruzijskih nevladnih organizacij in opozicijskih strank. V Gruziji se je v nedeljo okoli 20.000 ljudi zbralo na shodu, na katerem so pozvali vlado, naj umakne sporen predlog zakona o tujih agentih, ki bi omejil delovanje iz… »

Mona Liza "brez sostanovalcev"? V prihodnje nemara v svoji sobi, četudi kletni.

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Vodstvo muzeja Louvre, v katerem je na ogled Mona Liza Leonarda da Vincija, tehta idejo, da bi ta najslavnejši portret na svetu preselili v lastno sobo, četudi kletno. Tako bi obiskovalcem omogočili boljšo izkušnjo ob ogledu te znamenite slike… »

Policija na univerzi v ZDA pridržala sto propalestinskih protestnikov

Delo pred 8 dnevi
Univerza v Bostonu je pojasnila, da je policija ukrepala, ker so številni protestniki vzklikali antisemitske žaljivke. Policija je odstranila tabor protestnikov v podporo Palestincem na univerzi Northeastern v Bostonu in pridržala približno sto ljudi… »

Zelenski izrazil prav posebno željo

Zurnal24 pred 8 dnevi
Ukrajinski predsednik je ob zadostni tuji pomoči prepričan v zmago. Rusija je zamudo pri potrjevanju vojaške pomoči v kongresu ZDA izkoristila za prevzem pobude na bojišču, je danes mednarodnim zaveznikom na virtualnem srečanju skupine za Ukrajino… »

Olimpijski plamen odslej v rokah francoskih prirediteljev olimpijskih iger

Delo pred 8 dnevi
Nana Muskuri, slavna 89-letna grška pevka, je na slovesnosti ob predaji olimpijskega ognja izvedla himni Francije in Grčije. Grčija je na slovesnosti na marmornem stadionu v Atenah, kjer so leta 1896 potekale prve moderne olimpijske igre, predala… »

Newey bo zapustil Red Bull; naslednja postaja Ferrari?

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Konstruktor Adrian Newey, ki v svetu formule ena velja za najboljšega oblikovalca dirkalnikov, bo zapustil moštvo Red Bull. V moštvu je od leta 2005, razvil je dirkalnike, s katerimi je avstrijska ekipa osvojila 13 naslovov svetovnega prvaka med… »

Bitko z boleznijo izgubil dobitnik zlate palme Laurent Cantet

Delo pred 8 dnevi
Odšel je »vnet humanist, ki je kljub družbenemu nasilju iskal luč in je kljub kruti realnosti našel upanje«. Umrl je francoski režiser Laurent Cantet, ki je leta 2008 za dramski film Razred prejel zlato palmo na festivalu v Cannesu. Umrl je v… »

POLJSKA PRIPRAVLJENA NA NAMESTITEV JEDRSKEGA OROŽJA: Rusija se je že odzvala

Regional pred 12 dnevi
Poljska je pripravljena na namestitev jedrskega orožja na svojem ozemlju, če bi se zveza Nato tako odločila v luči krepitve ruskega oboroževanja v Belorusiji in Kaliningradu, je v danes objavljenem intervjuju dejal poljski predsednik Andrzej Duda… »

Odločitev je padla: Prepovedali bodo vlažilne robčke

Zurnal24 pred 12 dnevi
Velika Britanija bo v boju proti onesnaževanju vode prepovedala prodajo vlažilnih robčkov, ki vsebujejo plastiko. Vlažilni robčki postopoma razpadejo v mikroplastiko, ki škodi ekosistemom in prispeva k onesnaževanju vode, obenem pa so z odpadnimi… »

Novice dneva »

Začenjajo se obnovitvena dela, pričakujte zastoje

Zurnal24 pred 37 minutamiše 1 povezana

S cisterno zapeljal s ceste, voznik ukleščen v vozilu

Zurnal24 pred 37 minutamiše 1 povezana

Denver ni imel odgovora na 43 točk Edwardsa

RTV Slovenija pred dvema uramaše 3 povezane

Pastrnak popeljal Boston v konferenčni polfinale

RTV Slovenija pred eno uroše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem