Albanija

Ustavili Albanca s francoskimi registrskimi, italijanskim dovoljenjem, orožjem in drogo

24ur 03.03.2023
Mariborski policisti so na območju Šentilja ustavili avtomobil francoskih registracij, ki ga je vozil državljan Albanije. Ob kontroli so policisti ugotovili, da je imel tujec ponarejen italijanski potni list in ponarejeno italijansko vozniško… »

NOVOGORIŠKI NOGOMETAŠI V POMLAD Z NOVIM TRENERJEM: Srebrniča je zamenjal sloviti Edoardo Reja

Regional 02.03.2023
Uveljavljeni italijanski nogometni strokovnjak slovenskega rodu Edoardo Reja je novi trener Gorice, trenutno zadnjeuvrščene ekipe v Prvi ligi Telemach, je na klubski spletni strani danes zapisala ekipa iz Nove Gorice. Reja je rojen v Ločniku… »

Konec ugibanj o nasledniku Mirana Srebrniča

Primorske 02.03.2023
Čakanja in ugibanj je konec. Edy Reja je danes tudi uradno postal trener Gorice, ki jo bo predvidoma vodil do konca sezone. Nedvomno gre za najbolj slovito trenersko ime v zgodovini Gorice in nemara tudi prve slovenske nogometne lige. Edy Reja je v… »

Velike razlike v plačah: Slovenija vodi, sledi Hrvaška, na tretjem mestu presenečenje

Slovenske novice 01.03.2023
Cene rastejo, plače tudi, a ne sorazmerno in ne povsod enako. Tako se plače razlikujejo po regijah. Podatke o povprečni plači politiki pogosto uporabljajo, ko govorijo o svojih uspehih ali neuspehih svojih predhodnikov. V državah na Balkanu se s temi… »

V Albaniji obžalujejo "grde hotele" na obali, zdaj želijo razvijati ekoturizem

SiolNET 24.02.2023
V Albaniji, ki velja za eno najhitreje rastočih turističnih destinacij v Evropi, se želijo oblasti izogniti pastem množičnega turizma in razvijati alternativne turistične možnosti. "To je popolnoma drugačna država, kot je bila pred desetimi… »

Našel 11 kilogramov heroina, nato pa potrpežljivo poziral pred novinarji

24ur 22.02.2023
Hrvaški policijski pes Don je postal prava zvezda in ukradel vso pozornost. Kot poročajo hrvaški mediji, je v avtomobilu na mejnem prehodu Batina v ponedeljek našel 11 kilogramov heroina. V Hrvaško je drogo skušal pretihotapiti 20-letni državljan… »

VIDEO: Črnogorska policista na mejnem prehodu maltretirala starejšega profesorja

Necenzurirano 22.02.2023
Po spletni objavi nedopustnega obnašanja dveh črnogorskih policistov je ukrepalo tožilstvo. Na posnetku iz 15. januarja, ki se je v zadnjih dneh razširil na družbenih omrežjih, vidimo, kako policista na mejnem prehodu med Črno goro in Albanijo brez… »

V Albaniji zajeli ladjo z 22.500 tonami domnevno ruske nafte

24ur 21.02.2023
Albanska policija je v pristanišču v mestu Drač v ponedeljek zajela ladjo, ki je plula pod liberijsko zastavo in za katero sumijo, da je tihotapila 22.500 ton nafte iz Rusije, poročajo tamkajšnji mediji. Pridržali so 22 članov posadke in zajeli… »

SO TIHOTAPILI RUSKO NAFTO? V Albaniji zajeli ladjo z 22 tisoč tonami nafte, pridržali tudi posadko

Regional 21.02.2023
Albanska policija je v pristanišču v mestu Drač v ponedeljek zajela ladjo, ki je plula pod liberijsko zastavo in za katero sumijo, da je tihotapila 22.500 ton nafte iz Rusije, poročajo tamkajšnji mediji. Pridržali so 22 članov posadke in zajeli… »

Deset zunanjih ministric z izjavo o pravicah žensk v Afganistanu in Iranu

24ur 18.02.2023
Ministrica za zunanje in evropske zadeve Tanja Fajon se je ob robu 59. Münchenske varnostne konference kot članica neformalne skupine zunanjih ministric udeležila srečanja zunanjih ministric, ki sta ga gostili predstavnici Nemčije in Kanade. Na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem