BBC

Liverpool se je odločil! Jürgena Kloppa bo nasledil ...

Zurnal24 pred 26 minutami
Na trenerski stolček Liverpoola bo po poročanju britanskih medijev sedel 45-letni nizozemski strokovnjak Arne Slot. Angleški nogometni prvoligaš Liverpool se je po poročanju več britanskih medijev dogovoril z nizozemskim prvoligašem Feyenoordom o… »

Liverpool našel zamenjavo za Kloppa

RTV Slovenija pred eno uro
Liverpool se je po poročanju več britanskih medijev s Feyenoordom dogovoril za prestop trenerja Arneja Slota, ki je lani z rotterdamskim klubom postal državni prvak, letos pa bo, kot kaže, drugi. Kot piše BBC, naj bi velikan z Anfielda za naslednika… »

#video Karel III. se kljub bolezni vrača k obveznostim

Dnevnik pred 1 dnevom
Britanski kralj Karel III. se bo prihodnji teden v določeni meri vrnil k opravljanju javnih obveznosti, saj so zdravniki zadovoljni s potekom njegovega zdravljenja raka. S soprogo Camillo bosta najprej v torek prihodnji teden obiskala center za… »

Karel III. se po zdravljenju zaradi raka vrača k javnim nastopom

Delo pred 15 urami
Osrednji dogodek bo sprejem japonskega cesarskega para. Buckinghamska palača še vedno ni objavila, za katero vrsto raka je zbolel. Britanski kralj Karel III. se bo prihodnji teden vrnil k javnim obveznostim, poroča BBC, ki se sklicuje na sporočilo… »

Newey bo zapustil Red Bull; naslednja postaja Ferrari?

RTV Slovenija pred 23 urami
Konstruktor Adrian Newey, ki v svetu formule ena velja za najboljšega oblikovalca dirkalnikov, bo zapustil moštvo Red Bull. V moštvu je od leta 2005, razvil je dirkalnike, s katerimi je avstrijska ekipa osvojila 13 naslovov svetovnega prvaka med… »

Prepoved tiktoka čaka na Bidnov podpis

Delo pred 2 dnevoma
Ameriški senat je potrdil zakonski akt, s katerim bodo predvidoma prepovedali kitajsko družbeno omrežje tiktok na ameriškem trgu. Potem ko je marca to potrdil že ameriški predstavniški dom, mora za uveljavitev prepovedi tiktoka v ZDA dati svoj… »

#foto #video Po Londonu divjali pobegli konji kraljeve straže

Dnevnik pred 2 dnevoma
Po ulicah Londona je danes v času jutranje prometne konice divjalo pet vojaških konjev. Med njihovim dirom po prestolnici so bile ranjene najmanj štiri osebe, več vozil pa je bilo poškodovanih. Po navedbah policije in vojske so vse konje že ujeli… »

Video in foto: Kaotični prizori sredi Londona, na begu najmanj dva konja

Necenzurirano pred 2 dnevoma
V Londonu sta danes zjutraj za kaos poskrbela najmanj dva pobegla konja, ki sta dirjala skozi središče britanske prestolnice. Posnetki konjev brez jezdecev so hitro zaokrožili po spletu. Londonska policija je po prvotni drami sporočila, da išče več… »

Prizori kot z Marsa: Atene se dušijo pod saharskim peskom

Delo pred 2 dnevoma
Prebivalce z dihalnimi težavami so oblasti pozvale, naj omejijo čas na prostem in nosijo zaščitne maske. Nad Atene se je spustila dramatična oranžna meglica, ko je veter nad južno Grčijo prinesel tone puščavskega prahu iz afriške Sahare… »

Policija aretirala več deset protestnikov na univerzah Yale in New York

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Študenti univerz Yale v Connecticutu in New York na Manhattnu so v znak protesta proti vojni v Gazi šotorili na zelenicah v kampusih. Policija je aretirala več deset ljudi, univerza Columbia v New Yorku je zaradi protestov odpovedala predavanja v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem