Borča

Netanjahu izključil možnost prekinitve ognja v Gazi pred uničenjem Hamasa

Dnevnik 20.12.2023
V Gazi ne bo prekinitve ognja, dokler Izrael ne bo dosegel vseh svojih ciljev, ki vključujejo uničenje skrajnega palestinskega gibanja Hamas, izpustitev vseh talcev in konec groženj za Izrael iz Gaze, je danes izjavil izraelski premier Benjamin… »

Malo veselja za male borce v Pediatrični kliniki

Zurnal24 18.12.2023
Božički so se že 10. leto zapored spustili s strehe Pediatrične kliniki Ljubljana. Bolne otroke, ki te dni preživljajo dneve na Pediatrični kliniki Ljubljana, so danes ob 12. uri razveselili Božički, ki so se spustili s strehe bolnišnice. Gre za… »

Nova argentinska vlada napoveduje ostre ukrepe proti protestnikom

RTV Slovenija 17.12.2023
Borci za človekove pravice v Argentini so izrazili zaskrbljenost zaradi novih smernic za zatrtje pričakovanega vala protestov, potem ko je vlada predsednika Javierja Mileia devalvirala peso za več kot 50 odstotkov glede na ameriški dolar. Uradni… »

Slovenski »Rocky« utišal sarajevsko Zetro

Delo 17.12.2023
Miran Fabjan je na prireditvi FNC 14 v BiH s tehničnim nokavtom premagal domačega borca Tomislava Spahovića. Izkušeni slovenski borec Miran Fabjan (3 zmage, 2 poraza) je uresničil svojo napoved. Na prireditvi mešanih borilnih športov FNC 14 v… »

Sarajevska Zver grozi: Fabjana bom poslal nazaj v Slovenijo!

Delo 16.12.2023
Slovenski »Rocky« ne dvomi o prepričljivi zmagi nad domačim težkokategornikom Tomislavom Spahovićem na nocojšnjem borilnem spektaklu FNC 14 v Sarajevu. Vrhunski slovenski kikboksar Miran Fabjan, ki se v zadnjih letih dokazuje v mešanih borilnih… »

Izjemen uspeh slovenskega borca: naslov prvaka in zajeten ček

SiolNET 09.12.2023
Slovenski borec mešanih borilnih veščin (MMA) Jakob Nedoh je sinoči v Dublinu prišel do največjega uspeha kariere. 27-letni Koprčan z vzdevkom Gorila je v finalu evropskega prvenstva organizacije PFL (Professional Fighters League) z nokavtom v… »

Hinko Smrekar: Poznal sem tokove sveta

RTV Slovenija 09.12.2023
Leta 2021 je bila v Narodni galeriji v Ljubljani pregledna razstava del Hinka Smrekarja. Ob tej priložnosti sta izšli zajetni knjigi, skupaj na več kot sedemsto straneh. To sta monografija Hinko Smrekar, Življenje in delo in Katalog dokumentiranih in… »

Glasovi, ki usmerjajo svet

RTV Slovenija 07.12.2023
Če bi morali našteti top pet junakov, ki rešujejo svet, koga bi našteli? Gasilce, policaje, vojake, zdravnike…? Bi bili med top pet tudi bolniki z rakom? Morali bi biti, namreč ti izjemni borci niso le junaki, ki premagujejo svojo bolezen, ampak… »

Nigerijska vojska "pomotoma" ubila 85 ljudi na verskem festivalu

RTV Slovenija 05.12.2023
V zračnem napadu na severozahodu Nigerije je bilo ubitih najmanj 85 ljudi, vključno z otroki, ki so se udeležili muslimanskega verskega festivala. Civilisti so bili ubiti v "obstreljevalski nezgodi", je sporočil predsednik Bola Tinubu. Guverner zvezne… »

54 ganljivih pisem za Božička. Mali borci vas potrebujejo. #foto

SiolNET 04.12.2023
Postanite Božiček za male borce, otroke z redkimi boleznimi in njihove družine, ki si tako kot vsi otroci tudi sami želijo darila. V Društvu Viljem Julijan vas tudi ta december vabijo, da malim borcem pomagate do posebnega božičnega darila. Njihove… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem