Borča

Mladi zdravniki Slovenije kot tajna loža?

Dnevnik 23.01.2023
Zaskrbljeno spremljam, ali bo zdravstveni minister Bešič Loredan z zvestimi sodelavci in pod vplivom svojega delodajalca, zdravstvenega magnata Bitenca, kmalu spravil zdravstveni sistem na kolena, ali pa mu bo predsednik vlade to preprečil. Za… »

Želel se je upokojiti, zdaj bo lovil sanje pred domačimi gledalci

24ur 20.01.2023
Po tem, ko je moral Jiri Prochazka odpovedati njun povratni obračun in je Glover Teixeira ostal brez borbe za šampionski pas, je verjetno Brazilec menil, da je njegova priložnost splavala po vodi. A stvari so se hitro obrnile in zdaj bo 43-letnik… »

Materla desetletje pozneje znova uspešnejši od Grovea

24ur 19.01.2023
Ena najmočnejših organizacij mešanih borilnih veščin v Evropi – KSW – je v soboto otvorila borilno leto 2023. A čeprav sta srednja in velterska kategorija še naprej prazni, bomo morali na novega prvaka še počakati. Za začetek leta je namreč… »

UFC se z dvema borbama za naslov prvaka vrača v Brazilijo

24ur 19.01.2023
Prvi UFC-jev borilni spektakel v 2023 obeta veliko. Po skoraj treh letih se ameriška organizacija vrača na brazilska tla, kjer se bo odvil UFC 283, na katerem bo moč videti kar dve borbi za naslov prvaka. Domači as Deiveson Figueiredo bo šampionski… »

Dve leti samote

Delo 18.01.2023
Trpinčenju zaprtega borca proti korupciji se je zoperstavilo tudi več kot 500 ruskih zdravnikov. Včeraj sta minili dve leti, kar se je ruski opozicijski politik Aleksej Navalni iz Nemčije, kjer se je zdravil zaradi domnevne zastrupitve z zloglasnim… »

Bolsonaro na Floridi nagovoril skupino oboževalcev

Nova 24TV 18.01.2023
Bivši brazilski predsednik Jair Bolsonaro je pred začasnim bivališčem na Florodi nagovoril svoje podpornike. (Foto: epa) Bivši brazilski predsednik Jair Bolsonaro, ki zaenkrat ostaja na posestvu svojega prijatelja na Floridi v ZDA, se je v javnosti… »

Čeglajev dogodek odpovedan, mi smo izvedeli, kdo se je ustrašil ringa

Zurnal24 18.01.2023
Strah pred spopadom v ringu je bil za nekatere vendarle prevelik. Pero Martič je preko YouTube kanala sporočil, da je VBO Star Fight, ki naj bi bil 1. aprila v ljubljanski Hali Tivoli, odpovedan. Nekateri borci so odpovedali svoj nastop na dogodku, je… »

Karizmatični Črnogorec je hotel “ubiti” Blagotinška in Vlaha

Dnevnik 18.01.2023
​Veselin Vujović je aprila lani postal selektor moške reprezentance Irana in jo na SP 2023 presenetljivo popeljal v drugi del. Črnogorec, znan po škandaloznih izjavah in dejanjih, tudi na Poljskem ne more iz svoje kože. Po prisilnem slovesu od… »

To so srbski prostovoljci za Putina: »Prišli smo podpret ruske brate v poštenem boju«

Slovenske novice 17.01.2023
Predsednik Aleksandar Vučić prepričan, da bi Rusi morali ustaviti novačenje Srbov v paravojaško skupino Wagner. V vojni obračun med Rusijo in Ukrajino se je vmešal tudi Balkan. Tako se prvi srbski prostovoljci v Zaporožju bojno usposabljajo v… »

Srbski prostovoljci se urijo v Zaporožju. Vučić: Rusija naj neha novačiti Srbe.

RTV Slovenija 17.01.2023
Prvi srbski prostovoljci so v okupirani ukrajinski regiji Zaporožje začeli usposabljanje v okviru ruskega bataljona prostovoljcev. Medtem Beograd Moskvo poziva, naj preneha novačiti Srbe za boj skupaj s plačanci skupine Wagner. Srbski borci se… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem