Borča

Štiriletna Eva odhaja na operacijo v ZDA

Slovenske novice 16.01.2023
Društvo Viljem Julijan zbralo potrebnih 100.000 evrov, da bo deklica shodila. Presežek zbranega denarja, skoraj 18 tisočakov, za druge male borce. »Z radostjo v srcu sporočamo, da je naša zbiralna akcija Društva Viljem Julijan za štiriletno… »

Biden / »Sanje Martina Luthra Kinga se še vedno niso uresničile«

Mladina 16.01.2023
Ameriški predsednik Joe Biden se je v nedeljo v baptistični cerkvi Ebenezer v Atlanti udeležil spominske maše za Martina Luthra Kinga mlajšega. Ameriški predsednik Joe Biden se je v nedeljo v baptistični cerkvi Ebenezer v Atlanti udeležil… »

"Vojna poteka v pozitivni dinamiki. Upam, da nas bodo naši borci še večkrat razveselili."

SiolNET 15.01.2023
Ruski predsednik Vladimir Putin je menil, da vojaška operacija v Ukrajini po domnevnem ruskem zavzetju mesta Soledar, ki ga Kijev sicer še vedno zanika, poteka v "pozitivni dinamiki". "Dinamika je pozitivna in vse poteka po načrtih ministrstva za… »

Almedin Ziljkić bo oblekel dres Sarajeva

Delo 13.01.2023
Bosanski napadalni vezist Almedin Ziljkić zapušča Olimpijo, so sporočili iz ljubljanskega nogometnega prvoligaša. V Olimpijo je Almedin Ziljkić prestopil poleti 2021 in v skoraj dveh letih za zeleno-bele na 51 tekmah dosegel osem zadetkov. Kariero… »

Vodnik po klubskih dogodkih / REJVikend

Mladina 13.01.2023
Petkovi in sobotni večeri. Ne veste, kam v petek in soboto zvečer? Preverite, kaj smo izbrali za vas. Petek, 13. januar (20.00): Plac Ljubljana: ŽPZ Kombinat (koncert) (20.00): Prulček Ljubljana: Dalyrium Bay (koncert) (20.00): Ljubljanski grad… »

Borci in antifašisti / Poziv predsednikom Slovenije, Italije in Hrvaške

Mladina 11.01.2023
Predsedniki največjih združenj borcev in antifašistov v Sloveniji, Italiji in na Hrvaškem so na predsednike vseh treh držav naslovili skupno pismo s pozivom, naj 10. septembra obiščejo nekdanje koncentracijsko taborišče na Rabu in se poklonijo… »

Ministrstvo Luke Mesca zaposlilo “neodvisnega” novinarja

Nova 24TV 09.01.2023
Minister Luka Mesec začenja pogrom nad podjetništvom. (Foto: STA) Vlada Roberta Goloba je vlada kadrovskih priložnosti za cel kup skrajnih levičarjev. Pod njegovo vlado je veliko levičarjev, ki so svojo prominentnost gradili predvsem na omrežju… »

Mesec se bori proti brezposelnosti: službo na njegovem resorju dobil še en “neodvisni novinar”

Nova 24TV 06.01.2023
Matej Klarič (Foto: FB) Golobova vlada je vlada kadrovskih priložnosti za skrajne levičarje. Pod njegovo vlado je cel kup radikalcev, ki so svojo prominentnost gradili predvsem na omrežju Twitter. Nova oblast jim je končno na široko odprla pot v… »

Se nam v letu 2023 obeta rehabilitacija Islamske države?

Nova 24TV 06.01.2023
Islamski borci med usmrtitvijo talibana. (Foto: wikimedia commons) Za letošnje leto se napoveduje veliko vrnitev Islamske države. Na to opozarjajo vojaški uradniki in strokovnjaki za nacionalno varnost. Pojavljajo se tudi mnenja, da središče… »

Izraelske sile na Zahodnem bregu ubile palestinskega najstnika

Delo 05.01.2023
Na območju v okolici Nablusa so ponoči izbruhnili oboroženi spopadi med palestinskimi borci in izraelskimi silami. Izraelska vojska je v zgodnjih jutranjih urah ubila palestinskega najstnika v mestu Nablus na Zahodnem bregu, je sporočilo palestinsko… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem