Borča

Poljak se bojuje za življenje

Delo 16.02.2023
Dva poljska borca, Brajana Przysiweka in Mikołaja Andrzejczaka, pred nočnim klubom zabodli v Beogradu. Gostovanje dveh poljskih predstavnikov na svetovnem amaterskem prvenstvu v mešanih borilnih veščinah v Beogradu se je končalo tragično. Brajan… »

V Beogradu napadli mlada MMA borca, eden se bori za življenje

24ur 16.02.2023
Iz Beograda prihajajo novice o napadu na dva poljska borca MMA, eden se bori za življenje. V Beogradu trenutno poteka amatersko svetovno prvenstvo v mešanih borilnih veščinah. A namesto dogodkov v kletki je te dni v ospredju črna kronika. Dva… »

Neznanci v Beogradu zabodli poljska MMA borca

Necenzurirano 15.02.2023
V Beogradu so sinoči z noži oboroženi neznanci napadli dva mlada poljska MMA borca, ki sta pripotovala v srbsko prestolnico na svetovno amatersko prvenstvo. Na vogalu Balkanske in Nemanjine ulice, pred nočnim klubom Stefan Braun, sta bila včeraj… »

Podrobnosti krvavega napada na poljske MMA borce sredi Beograda

Nova 24TV 15.02.2023
Foto: Instagram V sinočnjem krvavem napadu na borca MMA, ki sta prišla v Srbijo na prvenstvo, sta bila poškodovana dva poljska državljana, zdravniki pa se borijo za življenje enega od njiju, je izvedel Blic. Storilce še iščejo. Na Savski ulici… »

Napadli MMA borca, njegovo življenje je ogroženo

Slovenske novice 15.02.2023
Brajana Kacperja Przysiwekija so pretepli pred beograjskim klubom. Nedolgo nazaj smo pisali, da so hrvaški MMA borci na manjšem hrvaškem smučišču do nezavesti pretepli pripadnika hrvaške gorske reševačne službe, potem ko jezavrnil prošnjo… »

Ladjarska družba liberalnega evroposlanca Verhofstadta je poslovala s Putinom

Nova 24TV 15.02.2023
Verhofstadt in Putin – evroposlanec je poln bojnega naboja proti Rusiji in za okoljevarstvo, čeprav pri svojih lastnih interesih hitro pozabi na načelnost. (Foto: Twitter) Pomanjkanje načelnosti, ki je značilno za belgijskega liberalnega poslanca… »

Borci in Klakočar Zupančičeva za več poučevanja o NOB v šolah

Nova 24TV 14.02.2023
Urška Klakočar Zupančič s predstavniki ZZB (Vir: STA) Predstavniki Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije so predsednici državnega zbora predstavili pobudo za povečanje obsega poučevanja vsebin narodnoosvobodilnega boja v šolah. V ZZB… »

Borci / »V šolah je o NOB in osamosvojitveni vojni namenjeno premalo pozornosti«

Mladina 13.02.2023
Predstavniki Zveze združenj borcev (ZZB) za vrednote NOB so izrazili tudi zaskrbljenost zaradi nekaterih sprememb učnih načrtov, na primer izločitev knjige Dnevnik Ane Frank iz učnih načrtov za slovenščino, ki kot "zgodovinski dokument sodi v… »

Borci bi v šolah več partizanščine, to so predlagali

Slovenske novice 13.02.2023
Izrazili so zaskrbljenost zaradi nekaterih sprememb učnih načrtov. Predsednica DZ Urška Klakočar Zupančič je sprejela predstavnike Zveze združenj borcev za vrednote NOB Slovenije, ki so predstavili pobudo za povečanje obsega učnih programov z… »

Proti muzeju janšistične mitologije

Delo 12.02.2023
Božidar Flajšman, govornik na partizanski slovesnosti: Slovenija se ni začela po zaslugi samooklicanih osamosvojiteljev. Danes mineva 79-let, ko je nemški okupator v soteski reke Gračnice pri Rimskih Toplicah pred borci 14. divizije uporabil za živi… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem