Borča

Pester spremljevalni program

Gorenjski glas 12.02.2023
FIS svetovno prvenstvo v nordijskem smučanju bo ponudilo tudi pester spremljevalni program. Navijači bodo lahko uživali v koncertih slovenskih skupin na dveh različnih prizoriščih, v Planici in Kranjski Gori. V dolini pod Poncami bodo po zaključku… »

Izpoved ujetih Wagnerjevih borcev: Skopal si je grob, nato pa so ga ustrelili

24ur 12.02.2023
Dva borca zasebne ruske vojaške skupine Wagner sta za CNN v več kot enournem intervjuju razkrila grozote iz vojne, ki so spominjale na "napade iz prve svetovne vojne". Borca, ki so ju ukrajinske sile ujele konec lanskega leta, sta bila rekrutirana med… »

Od begunca do vodilnega robotskega kirurga

Dnevnik 11.02.2023
Zdi se, da se je življenjska zgodba Vahudina Žugorja pisala v Hollywoodu. Družina Žugor je do začetka 90. let in vojne v Bosni in Hercegovini živela povsem normalno življenje v Banjaluki. Oče Šaćir je bil sodnik, mati Nazifa pa višja medicinska… »

Belgijci zgroženi nad spolnimi predstavami v pričo otrok

Nova 24TV 11.02.2023
Simulacija seksa v pričo otrok?! Tako naj bi bilo že dandanes v Belgiji. (Foto: posnetek zaslona) V Belgiji so predstave, v katerih odrasli simulirajo spolni akt, njihova publika pa so mladoletni. Režiser je kontroverzni Milo Rau, ki je v svoje… »

Gabriel Zucman / »Evropsko ogorčenje je licemersko«

Mladina 10.02.2023
Ekonomist Gabriel Zucman velja za Robina Hooda med ekonomisti. Razgalil je številne luknje v svetovni minimalni stopnji davka na dobiček. Države bi morale veliko dejavneje poskrbeti za pravičnost, pravi. Francoz Gabriel Zucman, star 36 let, že nekaj… »

Obračun za najboljšega v UFC (neupravičeno) v Conorjevi senci

24ur 09.02.2023
Številka ena proti številki dve ne glede na težnostno kategorijo. Ena izmed največjih borb v zgodovini UFC. A hkrati borba, ki nezasluženo prejema zelo malo medijske pozornosti. Alexander Volakovski in Islam Mahačev sta tako v zadnjih dneh v senci… »

Inštitut 8. marec motijo hrvaški katoliki, ne pa londonski muslimani

Nova 24TV 09.02.2023
Nike Kovač očitno ne moti javna molitev patriarhalnih, do svojih žena pogosto grobih moških, ki soproge dojemajo kot inkubatorje in gospodinje. (Foto: STA, Wikimedijina zbirka) Inštitut 8. marec je zmotila javna molitev katoliških moških v Zagrebu… »

Zadnji ples 'zadnjega carja' z lepotno napako

24ur 05.02.2023
S porazom proti Ryanu Baderju je bogato kariero sklenil Fedor Emelianenko, eden največjih borcev po pravilih mešanih borilnih veščin vseh časov. Zadnji car, kot je njegov vzdevek, je v tem športu pustil neprecenljiv pečat. Predvsem v času, ko je… »

Liam Neeson o Conorju McGregorju: Je slab zgled za Irsko

24ur 04.02.2023
Igralec Liam Neeson se je v nedavnem intervjuju za revijo Men's Health osredotočil tudi na kritiko irskega borca mešanih borilnih veščin Conorja McGregorja, ki po mnenju 70-letnega zvezdnika daje slab zgled svetu o njegovi domovini, 34-letnika pa je… »

Zadnji ples pesti za Fedorja Emelianenka, enega najboljših vseh časov

24ur 02.02.2023
Legendarni Fedor Emelianenko, ki ga mnogi dojemajo kot enega najboljših borcev mešanih borilnih veščin vseh časov, bo še zadnjič stopil v kletko. 46-letni Rus se bo za konec bogate kariere pomeril za naslov prvaka Bellatorjeve težke kategorije… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem