Borča

Na Menini planini je tudi letos zadonel partizanski pozdrav »Smrt fašizmu – svoboda narodu!«

Domžalec 03.07.2017
Na Menini planini je v soboto, 1. julija 2017 potekala spominska slovesnost na kateri so se zbrani poklonili spominu na padle partizanske borce ter počastili spomin na 72. obletnico znamenitega preboja iz sovražnikovega obroča na Menini planini in 75… »

Priznani MMA borec Bor Bratovž v centru Domžal odprl DOUBLE B GYM

Domžalec 23.04.2017
Mojster borilnih veščin in priznani MMA borec Bor Bratovž je v drugem nadstropju Tuš centra v Domžalah (nekdanji Vele) odprl svoj DOUBLE B GYM. Gre za klub, ki ga je odprl z namenom, da mlade usmeri na športno pot, jim pokaže kaj je MMA šport in… »

Pici & Pero, Moravška Mara ter še nekateri odlični športniki v ringu z Marjanom Bolharjem

Domžalec 21.12.2016
Veliko mladih borcev iz Kluba borilnih veščin Domžale in športnikov iz drugih klubov se je v torek, 20. decembra 2016, zbralo v telovadnici Osnovne šole Venclja Perka v Domžalah, kjer so se družili z zvezdama socialnih omrežij Aleksandrom Repićem… »

Domžalski borci v pripravah na državno prvenstvo in svetovni pokal

Domžalec 18.05.2016
Klub borilnih veščin Domžale se pripravlja na finalni turnir za Državno prvenstvo v kickboxingu za kadete, mladince in člane, katerega organizira Kickboxing zveza Slovenije, ki bo 28. maja v Novi Gorici. Državno prvenstvo posameznikov v boksu za… »

V ringu 4. kroga slovenske boks lige nastopila tudi borca Kluba borilnih veščin Domžale

Domžalec 01.02.2016
V Red power centru v Mariboru je minulo soboto potekal 4. krog slovenske boks lige. Tekmovanja sta se udeležila tudi člana Kluba borilnih veščin Domžale, Tilen Javoršek, ki je kljub srčni borbi izgubil proti izkušenejšemu in starejšemu borcu ter… »

Z žlahtnimi kovinami na Kickboxing evropskem pokalu »Golden Glove 2016« nagrajeni tudi domžalski borci

Domžalec 25.01.2016
V kraju Conigliano v sosednji Italiji, je v soboto, 23. in v nedeljo, 24. januarja 2016, potekal Kickboxing evropski pokal »Golden Glove 2016«, ki so se ga udeležili tudi člani Kluba borilnih veščin Domžale, kjer so dosegli kar nekaj odličnih… »

Zaradi izdaje niso dočakali trenutka v kar so verjeli – da bo sovražnik premagan, slovenski narod pa svoboden!

Domžalec 10.01.2016
Pri spomeniku padlim borcem na Rudniku pri Radomljah je v soboto, 9. januarja 2016, potekala tradicionalna spominska slovesnost v spomin na dogodke, ki so se v bližini odvijali 6. januarja 1945, ko je skoraj na pragu svobode zaradi izdaje izgubilo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem