Crna Gora

Slovenski rokometaši po drugi zaporedni zmagi nad Črno goro že uvrščeni na EP

24ur 12.03.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v četrtem krogu kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji 2024 danes v Kopru premagala Črno goro s 37:30 (18:16). Slovenija si je po četrti zmagi v skupini 7 že zagotovila nastop na… »

Policija objavila posnetek aretacije domnevnih morilcev črnogorskega Escobarja

24ur 12.03.2023
Srbsko notranje ministrstvo je objavilo videposnetek aretacije dveh moških, ki sta osumljena umora moškega, poznanega z vzdevkom "Ranko Escobar", po rodu iz Črne gore. 28-letnika in 26-letnika so odpeljali v pripor, kjer čakata na zaslišanje pred… »

Obetajo si športni praznik

Primorske 11.03.2023
Slovenski rokometaši prinašajo v Koper lepo popotnico iz Črne gore, kjer so zmagovito nadaljevali kvalifikacije za evropsko prvenstvo. Jutri bi lahko v Bonifiki združili prijetno s koristnim. KOPER > Lepo bi bilo, če bi tudi na povratnem dvoboju… »

Trdnjava Morača je padla, Zormanovi borci skozi trnje do sladke zmage

Delo 09.03.2023
Slovenci so v končnici razburljive tekme v Podgorici potrdili vzpon in si zagotovili nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Povabilo na revanšo v Kopru. Kar v zadnjih 11 letih ni uspelo Švedom, Dancem, Nemcem in Špancem, je slovenskim rokometašem… »

Pred slovenskimi rokometaši padla črnogorska trdnjava Morača

RTV Slovenija 09.03.2023
Slovenski rokometaši so v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo v gosteh premagali Črno goro. V Podgorici so bili boljši v končnici srečanja (29:32). V nedeljo se bosta reprezentanci pomerili v Kopru. Po zmagi v Podgorici je Slovenija naredila velik… »

V Bonifiko se bo Krečič vračal vse pogosteje

Primorske 09.03.2023
Gregi Krečiču je očitno usojena Črna gora, s katero je doživel ognjeni krst v reprezentančnem dresu na nedavnem svetovnem prvenstvu. Slovenske rokometaše čaka danes ob 18. uri v Podgorici prvo dejanje dvojnega obračuna skupine 7 kvalifikacij za… »

Slovenke 99 dni pred začetkom domačega spektakla dobile tekmice

SiolNET 08.03.2023
Slovenska ženska košarkarska reprezentanca je izvedela tekmice skupinskega dela evropskega prvenstva, ki ga bo junija gostila skupaj z Izraelkami. Slovenke v skupini C čakajo aktualne podprvakinje Francozinje, ki so na zadnjih petih EP vselej osvojile… »

Slovenke pristale v skupini s Francijo, Nemčijo in Veliko Britanijo

Delo 08.03.2023
Žreb skupinskega dela košarkarskega evropskega prvenstva za ženske, ki bo letos potekalo tudi v Sloveniji, je našim košarkaricam namenil skupino C. Slovenska ženska košarkarska reprezentanca bo na evropskem prvenstvu junija v Ljubljani igrala v… »

Pred Slovenci najtežja ovira na poti do Nemčije

RTV Slovenija 07.03.2023
Pred moško rokometno reprezentanco Slovenije sta dve najzahtevnejši tekmi v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo 2024. Črna gora je nasprotnik izbrancev Uroša Zormana: v četrtek v Podgorici in v nedeljo v Kopru. Štiri točke na dveh tekmah bi… »

Črna gora mora pasti

Primorske 03.03.2023
Konec tedna bodo prizorišča prve slovenske lige v dvoranskem nogometu mirovala, saj reprezentanco danes ob 18. uri v Podgorici čaka kvalifikacijska tekma za svetovno prvenstvo s Črno goro. PODGORICA > Pred slovensko člansko reprezentanco v dvoranskem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem