Crna Gora

V četrtfinale še Madžarska, Francozi boljši od Špancev, Slovenci SP zaključili z zmago

SiolNET 22.01.2023
Slovenskim rokometašem je petkov poraz proti Špancem odnesel uvrstitev v četrtfinale letošnjega svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem, a je bila zadnja tekma zanje vseeno zelo pomembna. Slovenska četa je bila v nedeljo z 31:23 boljša od… »

Slovenski rokometaši zlahka opravili s Črnogorci

24ur 22.01.2023
Slovenska rokometna izbrana vrsta je zadnjo tekmo letošnjega svetovnega prvenstva proti reprezentanci Črne gore odigrala na visoki ravni in na koncu slavila z 31:23 (15:8). S to zmago so varovanci Uroša Zormana storili pomemben korak k uvrstitvi v… »

Madžari presenetljivi četrtfinalisti SP

24ur 22.01.2023
Današnje tekme zadnjega, 3. kroga drugega dela moškega rokometnega prvenstva na Poljskem in Švedskem so prinesle sedmega četrtfinalista. To je postala reprezentanca Madžarske, ki se je tako med osmerico pridružila Franciji, Španiji, Švedski… »

Med sojenjem zaradi ugrabitve Danijela Božića izpraznili koprsko sodišče

24ur 20.01.2023
Najverjetneje zadnji narok v sojenju pripadnikom t. i. Kavaškega klana zaradi ugrabitve kasneje umorjenega Danijela Božića je bil prekinjen, ker so morali stavbo koprskega sodišča izprazniti. Od obtoženih je sicer na zatožni klopi spet sedel samo… »

Pred našimi fanti najpomembnejša tekma prvenstva

Zurnal24 20.01.2023
Slovenski rokometaši se danes v Krakovu borijo za četrtfinale SP. Slovenska moška rokometna reprezentanca bo danes ob 15.30 v Tauron Areni v Krakovu začela ključno tekmo za preboj v četrtfinale svetovnega prvenstva na Poljskem in Švedskem. Zmaga… »

Odhodi slovenskih igralcev v tujino ne prinašajo napredka

RTV Slovenija 17.01.2023
Slovenci so 1. del SP-ja odigrali zelo dobro, a vendar brez presežka. Vidi se napredek in nekatere novosti v igri. V napadu je glavni adut hitra igra z manjšimi hitrejšimi igralci, v kateri prednjači Vlah. Pomemben in dobrodošel člen je tudi Boris… »

Posredovanje EU nujno za izhod iz polarizacije

Delo 16.01.2023
Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon je po ponovnem obisku Črne gore odpotovala še na Kosovo. V nadaljevanju preberite: Proevropske sile v Podgorici so zadovoljne s prizadevanjem Evropske unije, da v Črni gori pospešijo povrnitev delovanja… »

Tanja Fajon v Črni gori pozvala k imenovanju ustavnih sodnikov

RTV Slovenija 15.01.2023
Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon je na drugem obisku v Črni gori sogovornike pozvala k imenovanju ustavnih sodnikov. "To je pogoj za zagotovitev spoštovanja temeljnih pravic državljanov in stabilnosti institucij," je tvitnila po pogovorih… »

Nemčija bo dovolila prihod do 50.000 nekvalificiranih delavcev iz balkanskih držav

RTV Slovenija 12.01.2023
Nemčija bo zaradi pomanjkanja delovne sile podvojila kvote in bo dovolila prihod do 50.000 nekvalificiranih delavcev iz BiH-a in sosednjih držav. Več kot polovica nemških podjetij se sicer spopada s pomanjkanjem kvalificirane delovne sile. Po predlogu… »

Prijatelji se poslavljajo od Ivane (24), ki so jo našli mrtvo: na njej znaki nasilja

Slovenske novice 12.01.2023
Grozljivi zločin je pretresel srbsko prestolnico. Prijatelji se poslavljajo od srbske študentke Ivane K. (24), ki naj bi jo na božični večer ubil J. G. albanskih korenin iz Črne gore v najetem stanovanju v Beogradu. Dekle iz Vojvodine je imelo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem