Crna Gora

Obilno aprilsko sneženje zajelo več balkanskih držav

Dnevnik 04.04.2023
Obilno sneženje, ki je zajelo dele Srbije, Kosova, Bosne in Hercegovine ter Črne gore, povzroča težave in zastoje v prometu, ponekod tudi težave pri dobavi električne energije. V Beogradu so danes presegli rekordno višino snežne odeje v aprilu… »

Novoizvoljeni črnogorski predsednik je kariero začel v Novi Ljubljanski banki

Nova 24TV 03.04.2023
Novi predsednik Črne gore Jakov Milatović s podporniki. Na njegovi desni je Ura Dritan Abazović, vodja Državljanskega gibanja. (Vir: epa) Neuradni rezultati v Črni gori kažejo na zmago političnega novinca, 36-letnega ekonomista Jakova Milatovića… »

Novoizvoljeni črnogorski predsednik obljubil, da bo predsednik vseh

Primorske 03.04.2023
Novoizvoljeni črnogorski predsednik Jakov Milatović je po izvolitvi v drugem krogu volitev v nedeljo zvečer sporočil, da bo predsednik vseh državljanov in napovedal članstvo države v EU v času njegovega petletnega mandata. Dosedanji predsednik… »

Novoizvoljeni črnogorski predsednik obljubil, da bo predsednik vseh

Dnevnik 03.04.2023
Novoizvoljeni črnogorski predsednik Jakov Milatović je po izvolitvi v drugem krogu volitev v nedeljo zvečer sporočil, da bo predsednik vseh državljanov in napovedal članstvo države v EU v času njegovega petletnega mandata. Dosedanji predsednik… »

Zakaj je Fides stavko v zadnjem trenutku ponovno zamrznil

Delo 02.04.2023
»Slovensko zdravstvo gre po poti Srbije in Črne gore. Tega si ne želimo in ne zaslužimo,« je dejal Damjan Polh, predsednik zdravniškega sindikata Fides. Napovedane stavke zdravnikov in zobozdravnikov za zdaj ni. Minister za zdravje Danijel Bešič… »

Črna gora pred volitvami: Črna in rdeča gora

Dnevnik 01.04.2023
V Črni gori bodo jutri predsedniške volitve. Nasproti si stojita Milo Đukanović in Jakov Milatović. Razlika med njima je trideset let. Prvi je že trideset let na oblasti, drugi je pred tridesetimi leti odšel v prvi razred osnovne šole. Absolutno… »

Je v Črni gori pred vrati politični pretres?

SiolNET 31.03.2023
To nedeljo bodo najbolj napete volitve v najnovejši črnogorski zgodovini. Milo Đukanović, ki se je zavihtel na čelo Črne gore že davnega leta 1989, ima v drugem krogu predsedniških volitev verjetno najnevarnejšega tekmeca do zdaj. To je… »

Ilka Štuhec še državna prvakinja v smuku

Primorske 29.03.2023
Ilka Štuhec je pričakovano postala državna prvakinja v smuku. Na smukaški preizkušnji v okviru 32. državnega prvenstva Slovenije v alpskem smučanju, ki je potekalo na smučišču na avstrijski strani gore Pece, je Štuhec slavila pred Avstrijko… »

Klakočar Zupančičeva s podpredsednico Skupščine Črne gore o vlogi žensk v politiki

SiolNET 29.03.2023
Predsednica državnega zbora Urška Klakočar Zupančič je danes sprejela podpredsednico Skupščine Črne gore Branko Bošnjak, ki je na kratko predstavila trenutno notranjepolitično dogajanje v Črni gori, spregovorili pa sta tudi o perspektivi… »

Svetovni podprvaki strli Irce, "bratski derbi" Srbom, Švedi zakurili petardo

SiolNET 27.03.2023
Za kvalifikacijske točke za Euro 2024 so se v ponedeljek na tekmah drugega kroga merili v skupinah B, E, F in G. Svetovni podprvaki Francozi so v gosteh premagali Irce, Nizozemska je na vrata Gibraltarja usmerila kar 51 strelov, na koncu pa zmagala "le"… »

Novice dneva »

Kek: Dokazali smo, da smo zasluženo na EP in v osmini finala

Dnevnik pred tremi uramiše 2 povezani

NATO / Stoltenberg odhaja, prihaja Rutte

Mladina pred 50 minutamiše 2 povezani

Assange priznal krivdo in odpotoval domov

Mladina pred tremi uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem