Crna Gora

Srbom "bratski" obračun, Franciji derbi dneva

Zurnal24 27.03.2023
Srbija boljša od Črne gore, Francija zmagala v Dublinu. Nogometaši Srbije so v drugem krogu kvalifikacij za evropsko prvenstvo 2024 v Nemčiji v Podgorici premagali Črno goro z 2:0, Francija pa je bila na gostovanju Dublinu boljša od Irske z 1:0. Po… »

Hrvati sklonjenih glav na Poljudu: Šokanten zaključek. Šok.

SiolNET 26.03.2023
Pogosto se radi primerjamo z narodi nekdanje skupne države. Po prvi tekmi kvalifikacij za evropsko nogometno prvenstvo 2024 je Slovencem najmanj do primerjave s Hrvati. Ti so namreč z Walesom igrali le 1:1, medtem ko so Slovenci, Srbi, Črnogorci in… »

Črna gora: Od kogar je dežela, je tudi vera

Dnevnik 25.03.2023
Avgusta 2020 so v Črni gori potekale parlamentarne volitve. Večinoma v vzdušju pritiska Srbske pravoslavne cerkve, ki je mobilizirala vse možne sile, da bi preprečila izvajanje zakona o svobodi veroizpovedi ali prepričanja in o pravnem položaju… »

Francozi zmleli Nizozemce po četrt ure, hat-trick Lukakuja

SiolNET 24.03.2023
Po razburljivem četrtkovem uvodu v kvalifikacijski ciklus za Euro 2024, v katerem je Slovenija po sanjskem debiju Žana Vipotnika premagala Kazahstan, Anglija pa v ponovitvi finala EP 2020 ugnala evropske prvake Italijane, je bilo zanimivo tudi v petek… »

Seul bo od Črne gore zahteval izročitev pobeglega kripto podjetnika

Dnevnik 24.03.2023
Južna Koreja bo zahtevala izročitev pobeglega kripto podjetnika Doja Kwona, ki so ga prijeli v Črni gori, v domovini pa je obtožen milijardnih goljufij pri poslovanju s kriptovalutami, je danes sporočilo tožilstvo v Seulu. Kwon se sicer tudi v ZDA… »

Črna gora: Policija pridržala pomočnika direktorja policijske uprave

RTV Slovenija 23.03.2023
Črnogorska policija je v sredo pridržala pomočnika direktorja policijske uprave za boj proti organiziranemu kriminalu Dejana Kneževića zaradi suma vzpostavitve kriminalne organizacije in drugih kaznivih dejanj. Informacijo o pridržanju Kneževića… »

RoboSončki OŠ Koper gredo na svetovno prvenstvo v ZDA

Primorske 21.03.2023
Štirim osmošolcem Osnovne šole Koper se v aprilu obeta pot čez ocean. Lin Jurak, Gabriel Koščica, Luis Grilc Stepančič in Nejc Leskovec Kankaraš so namreč člani ekipe robotikov in raziskovalcev RoboSončki OŠ Koper, ki si je z uspehom na… »

Predsedniške volitve v Črni gori: v drugi krog Đukanović in Milatović

RTV Slovenija 19.03.2023
V Črni gori je potekal prvi krog predsedniških volitev. Prve projekcije kažejo, da sta se v drugi krog uvrstila trenutni predsednik Milo Đukanović in vodja proevropske stranke Jakov Milatović. Pol milijona volivcev v Črni gori je v prvem krogu… »

PO OBRAČUNU NA OBALI UVRŠČENI NA EP! V enem tednu dvakrat premagali najmočnejše skupinske tekmece (FOTO)

Regional 13.03.2023
Slovenska moška rokometna reprezentanca je v četrtem krogu kvalifikacij za nastop na evropskem prvenstvu v Nemčiji 2024 včeraj v Kopru premagala Črno goro s 37:30 (18:16). Slovenija si je po četrti zmagi v skupini 7 že zagotovila nastop na… »

Slovenski rokometaši v Bonifiki ugnali Črnogorce (foto)

Primorske 12.03.2023
V Kopru je tako rekoč do zadnjega kotička zasedena dvorana Bonifika pozdravila četrto zmago slovenskih rokometašev (v modrih dresih) v kvalifikacijah za evropsko prvenstvo. KOPER > Še drugič v štirih dneh je padla Črna gora. Drevi so izbranci… »

Novice dneva »

Kako do vstopnic za osmino finala? Od petka bodo v prosti prodaji.

RTV Slovenija pred eno uroše 9 povezanih

Kek: Fantje so položili izpit

Zurnal24 pred 4 uramiše 2 povezani

NATO / Stoltenberg odhaja, prihaja Rutte

Mladina pred eno uroše 2 povezani

Julian Assange pred ameriškim sodiščem priznal krivdo

Zurnal24 pred 5 uramiše 2 povezani
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem