Crvena Zvezda

Hud polom Ljubljančanov v Beogradu

Delo 15.04.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije so v prvi tekmi četrtfinala liga Aba izgubili z Mego, drugi dvoboj bo v nedeljo v Ljubljani. Košarkarji Cedevite Olimpije so v prvi tekmi četrtfinala liga Aba izgubili z Mego z 98:119 (23:27, 52:57, 74:94). Drugi dvoboj bo… »

Luka Božić drugič zapored MVP rednega dela lige Aba

Dnevnik 12.04.2024
Košarkarja Zadra Luko Božića so trenerji, novinarji in navijači drugič zapovrstjo izbrali za najkoristnejšega igralca rednega dela sezone lige regionalne košarkarske lige Aba. Najboljši je bil v vseh treh glasovanju in je dobil 16,8 odstotkov vseh… »

Slovenski moštvi bosta zadnji hip poskušali rešiti, kar je še možno

Delo 05.04.2024
Košarkarji Cedevite Olimpije v zadnjem kolu lige ABA za 4., 5. ali 6. mesto pred končnico, Krka za pobeg z dna lestvice. V nadaljevanju preberite: Pred zadnjim kolom lige ABA je jasno, da bodo košarkarji Crvene zvezde vstopili v četrtfinale končnice… »

Slovenski reprezentant že poleti na Marakani?

Delo 30.03.2024
Vanja Drkušić je proti Malti in Portugalski pokazal nekaj dobrih potez, predvsem pri kreiranju igre iz obrambe, že pozimi je pritegnil pozornost Crvene zvezde. Beograjski nogometni velikan Crvena zvezda je ime, ki na prostoru bivše skupne države še… »

Hokejisti Triglava doma izenačili serijo

Gorenjski glas 29.03.2024
Kranj – Minulo sredo je v Športni dvorani Zlato polje v Kranju potekala druga tekma finala letošnje Mednarodne hokejske lige (IHL). V finalu igrata ekipi beograjske Crvene zvezde in kranjskega Triglava. Prvo tekmo v Beogradu je ekipa Triglava izgubila… »

Olympiacos s preobratom v Beogradu priprl Partizanova vrata v končnico

RTV Slovenija 28.03.2024
Košarkarji Olympiacosa so v 32. krogu Evrolige slavili v razprodani Štark Areni. Na obračunu s Partizanom so nadoknadili 14 točk zaostanka in se veselili pomembne zmage (69:74). Pirejčani so v naelektrenem vzdušju – navijači grškega velikana so… »

Jutri finalni hokejski obračun v Kranju

Gorenjski glas 26.03.2024
Kranj – Čeprav so končani obračuni za naslov državnih prvakov, pa hokejska sezona še ni zaključena. V članski kategoriji se je ekipa kranjskega Triglava v Mednarodni hokejski ligi (IHL) uvrstila v finale in v soboto odigrala prvo tekmo v… »

Zmaji v drugem polčasu s 37 podajami strli Mornar

RTV Slovenija 23.03.2024
Cedevita Olimpija je prekinila črni niz treh porazov proti predzadnjemu Mornarju. Po izenačenem prvem delu so v nadaljevanju strli odpor Črnogorcev s skupno 37 podajami, kar je nov podajalski rekord Lige ABA! Zadnja Krka je pri Igokei izgubila s 84:90… »

Triglav v velikem finalu s Crveno zvezdo

Gorenjski glas 22.03.2024
Kranj – Jutri se bo s finalnimi obračuni začela končnica v Mednarodni hokejski ligi (IHL). Ekipa kranjskega Triglava bo za nov naslov prvakov igrala z beograjsko ekipo SKHL Crvena zvezda. Prva tekma bo jutri v Beogradu, povratna v sredo v Kranju… »

Crvena zvezda odpihnila Krko s +53

RTV Slovenija 10.03.2024
Košarkarji Krke so morali v Beogradu priznati popolno prevlado Crveni zvezdi. Beograjski velikan je novomeško ekipo odpravil s 110:57. Krko čaka ogorčen boj za obstanek v elitni jadranski druščini. Krka je držala korak z Zvezdo še pri izidu 13:7… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem