Frankfurt

Mariborčan Vinčić bo delil pravico na finalni tekmi na Wembleyju

RTV Slovenija pred 4 dnevi
Slavko Vinčić bo sodil finale Lige prvakov med dortmundsko Borussio in madridskim Realom 1. junija na stadionu Wembley v Londonu. Mariborčanu bosta pomagala Tomaž Klančnik in Andraž Kovačič, v sobi za VAR bo Nejc Kajtazović s pomočnikom Radom… »

Foto: Od ferrarija ni ostalo veliko, voznik po nesreči poklical taksi

Necenzurirano pred 8 dnevi
Toliko sta še imela časa, da sta zlezla iz avtomobila, nato je zagorelo. V bavarski vasici Jakobsthal jugovzhodno od mesta Frankfurt ob Majni je včeraj popoldne ječala dragocena pločevina. Malo po 16. uri je z avtomobilom z ovinkaste ceste zletel… »

Euro 2024: Najlepši bi bil finale med Nemci in Slovenci

Delo pred 13 dnevi
Veleposlanika Nemčija v Sloveniji sta športna navdušenca, Adrian Pollmann pa je član Eintrachta iz Frankfurta. Navdušuje ju slovenski pristop do športa. V nadaljevanju preberite: Enourni pogovor v središču Ljubljane, kjer je zgradba… »

Drama na letalu: 70 potnikov nenadoma z zdravstvenimi težavami

Zurnal24 pred 13 dnevi
Letalo, ki je bilo na potu z Mavricija v Frankfurt, je ob pristanku na letališču pričakalo veliko število reševalnih vozil. Na letalu letalskega prevoznika Condor je bilo 290 potnikov, ki so v četrtek z Mavricija leteli proti Frankfurtu. Med letom… »

Belgijec van Gils dobil sprint v Frankfurtu

RTV Slovenija pred 16 dnevi
Belgijec Maxim van Gils je zmagovalec 61. kolesarske dirke Eschborn-Frankfurt. Na 201,5 km dolgi preizkušnji je član ekipe Lotto Dstny v ciljnem sprintu ugnal Španca Alexa Aranburuja (Movistar) in Američana Rileyja Sheehana (Israel Premier Tech)… »

Človek, ki organizira epska avtomobilska potovanja po svetu

Zurnal24 pred 17 dnevi
V Maroku smo govorili z direktorjem za odnose z javnostmi Mazde v Združenem kraljestvu Graemov Fudgejem, ki organizira dogodek Mazda Epic Drive. Zadnjega smo se udeležili v Maroku, kjer smo prečkali Saharo in gorovje Atlas. Kako poteka organizacija… »

Pokažimo pogumno odgovornost za našo Evropo

Delo pred 18 dnevi
Priložnosti, da Evropsko unijo naredimo večjo in močnejšo – in s tem varnejšo –, ne smemo zapraviti. Naša unija miru in svobode je odprta za nove članice. Evropska himna v ušesih, pršenje zlatih iskric na nebu. Ljudje, ki so bili popolni… »

Tudi založniki pozivajo ministrstvo za kulturo, naj JAK-u zagotovi dodatna sredstva

RTV Slovenija pred 24 dnevi
Pobudam več združenj, naj se Javni agenciji za knjigo zagotove dodatna sredstva, se pridružuje Zbornica knjižnih založnikov in knjigotržcev. Hkrati pozivajo svet in direktorico JAK-a k preveritvi načina izbora izvajalcev programov, povezanih s… »

Knjiga me (ne) briga

Mladina pred 29 dnevi
Kako je usoda kakovostnega slovenskega založništva lahko tako zelo odvisna od reza, ki ni težek niti 300.000 evrov? Ponedeljek, 8. april, je bil za slovensko knjigo pomemben datum. Ne le, da je ta dan Slovenija kot častna gostja navdušujoče odprla… »

V starosti 78 let je umrl nemški nogometaš Bernd Hölzenbein

Necenzurirano pred 31 dnevi
Bernd Hölzenbein si je večno slavo pri nemških ljubiteljih nogometa pridobil leta 1974 v finalu svetovnega prvenstva z lepim driblingom v kazenskemu prostoru Nizozemske, ki je Zahodni Nemčiji prinesla enajstmetrovko in posledično zadetek za vrnitev v… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem