Frankfurt

Kekova četa na Obali začela misijo San Antonio

Delo 15.01.2024
Nogometna reprezentanca se v Dekanih pripravlja na prijateljsko tekmo z ZDA, ki bo priložnost za dokazovanje mlajših in manj uveljavljenih igralcev. Slovenska nogometna reprezentanca se je v neuradnem januarskem terminu zbrala na Obali, Matjaž Kek je v… »

Eintracht zadal Leipzigu prvi domači poraz v sezoni

Delo 13.01.2024
Moštvo Benjamina Šeška in Kevina Kampla je v 17. kolu nemške lige izgubilo proti Eintrachtu iz Frankfurta. Nogometaši Leipziga so v 17. kola nemške lige doma izgubili z 0:1 proti Eintrachtu iz Frankfurta. Za Leipzig je bil to prvi domači poraz v… »

Razočaranje za Šeška in Kampla, Bayer se ne ustavlja, spodrsljaj Stuttgarta

SiolNET 12.01.2024
Po skoraj enomesečnem premoru se nadaljuje boj za naslov nemškega prvaka. Vodilni Bayer je z 1:0 slavil na gostovanju pri Augsburgu, praznih rok je ostal RB Leipzig s Kevinom Kamplom in Benjaminom Šeškom (oba sta tekmo odprla v prvi postavi), ki je… »

Slovenija naj ponudi pogled na sedanjost in drzno vizijo prihodnosti

Delo 10.01.2024
Ne bi bilo odlično, če bi slovenski nastop znal inovativno pogledati v preteklost, predstaviti sedanjost in vzneseno sanjati prihodnost? V nadaljevanju preberite: Slišati je bilo odlično, ko je direktorica Javne agencije za knjigo povedala, da se bodo… »

Primorec z danskimi vrlinami dobitna kombinacija za Zormana

Delo 10.01.2024
Aleks Vlah je pozabil na bolečino v kolenu in bo eden glavnih slovenskih adutov na evropskem prvenstvu v Nemčiji. Tekma s Ferskimi otoki zdaleč ne bo lahka. V nadaljevanju preberite: Slovenska rokometna reprezentanca je včeraj popoldne iz Ljubljane… »

Že uvodni dan prvenstva se obeta zgodovinski spektakel

SiolNET 09.01.2024
Jutri se bo v Berlinu v Nemčiji s tekmo med Francijo in Severno Makedonijo (ob 18. uri) začelo evropsko prvenstvo v rokometu, ki bo med 10. in 28. januarjem potekalo na prizoriščih v Berlinu, Düsseldorfu, Hamburgu, Kölnu, Mannheimu in Münchnu. Že… »

Čebele iz Frankfurta brenčijo v Bologno

Delo 09.01.2024
Katja Stergar: Ekipa je lahko majhna, če vsak pozna svoje delo. V nadaljevanju preberite: Mednarodni knjižni sejem otroških knjig v Bologni, na katerem bo Slovenija nastopila kot častna gostja, bo tokrat potekal med 8. in 11. aprilom. Lani je eden od… »

Poškodbe olajšale Zormanovo izbiro

Dnevnik 09.01.2024
Moška rokometna reprezentanca Slovenije bo danes iz Ljubljane odpotovala z letalom v Berlin, kjer bo v prvem delu EP v Nemčiji nastopila v skupini D. Njeni tekmeci bodo Ferski otoki (četrtek), Poljska (sobota, obakrat ob 18. uri) in Norveška… »

Slovenski selektor dokončno razkril vse karte

SiolNET 08.01.2024
Čakanja je skoraj konec, slovenski rokometaši bodo v četrtek začeli z nastopi na evropskem prvenstvu, ki ga bo od 10. do 28. januarja gostila Nemčija. Slovenski selektor Uroš Zorman, ki so mu priprave močno krojile poškodbe njegovih varovancev, je… »

"Poškodb je na žalost preveč ..."

Zurnal24 08.01.2024
Večerni trening bo dal končni seznam slovenskih rokometašev za EP. Slovensko moško rokometno reprezentanco od 10. do 28. januarja čaka evropsko prvenstvo v Nemčiji. Selektor izbrane vrste Uroš Zorman na današnji novinarski konferenci še ni… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem