Frankfurt

Šeško od poletja dalje na voljo za 50 milijonov, a trenutno ne more zadeti

RTV Slovenija 22.01.2024
Italijanski velikan Milan je na vrh poletnih želja uvrstil Benjamina Šeška, nato so v Nemčiji razkrili, da bo od poletja dalje njegova odkupna klavzula znašala 50 milijonov evrov, a kaj ko trenutno "Beni" strelja s slepimi naboji, Leipzig pa… »

Tomislav Jovanović - Tokac / »Evropa ne more več samo mižati in iskati političnih izgovorov za genocid«

Mladina 21.01.2024
IZJAVA DNEVA. "Dogajanje, ki ga spremljamo zadnjih nekaj več kot sto dni v Gazi, ni nič drugega kot groza za človeštvo. Žrtev je iz dneva v dan več, in dlje ko mislimo to zgolj nemo spremljati, manjši bomo kot ljudje. V resnici je na tnalu naša… »

#foto V Nemčiji v več mestih znova množični protesti proti skrajni desnici

Dnevnik 20.01.2024
Na protestu proti skrajni desnici se je danes v Nemčiji zbralo na tisoče ljudi. V Frankfurtu jih je bilo po oceni policije 35.000, prav toliko v Hannovru, protesti pa potekajo tudi v številnih drugih nemških mestih. Protesti proti skrajni desnici se v… »

Nemci znova protestirajo proti skrajni desnici

Delo 20.01.2024
Protesti se vrstijo že več dni, podporo sta jim izrazila tudi kancler Olaf Scholz in vodja CDU Friedrich Merz. Na protestu proti skrajni desnici se je danes v Nemčiji zbralo na tisoče ljudi. V Frankfurtu jih je bilo po oceni policije 35.000, prav… »

Po Nemčiji množice protestirajo proti skrajni desnici

RTV Slovenija 20.01.2024
V Frankfurtu se je na protestu proti skrajni desnici zbralo več tisoč ljudi. Protesti proti skrajni desnici se v Nemčiji vrstijo že več dni, podporo jim je izrazil tudi kancler Olaf Scholz. Povod za proteste je razkritje tajnega sestanka skrajnih… »

Slovenija z enodnevno zamudo

Dnevnik 19.01.2024
Slovenska nogometna reprezentanca, v kateri so večinoma igralci iz klubov prve slovenske lige, bo jutri ob 21. uri po slovenskem času v San Antoniu v Teksasu odigrala prijateljsko tekmo z ZDA. Slovenska nogometna reprezentanca je v San Antonio, kjer bo… »

Slovenci v ZDA zaradi odpovedanega poleta šele v četrtek

RTV Slovenija 17.01.2024
Prvoligaška reprezentanca Slovenije, okrepljena z nekaterimi igralci s prvenstev z zimskim premorom, bo po petih opravljenih treningih v Dekanih odšla na pot v ZDA zaradi odpovedanega poleta z enodnevno zamudo, a bo v četrtek zvečer že v San Antoniu… »

Sneg ohromil letalski in železniški promet v Nemčiji

RTV Slovenija 17.01.2024
V Nemčiji in Franciji povzročata preglavice sneg in poledica. Med drugim so morali zaradi ledenega dežja odpovedati številne polete z letališča v Münchnu, od poldneva pa tudi vse polete z letališča v Frankfurtu. Z letališča v Frankfurtu so… »

Frankfurtsko letališče opozarja na odpovedi zaradi napovedanega zimskega neurja

Dnevnik 16.01.2024
Frankfurtsko letališče v prihodnjih dneh pričakuje številne zamude in odpovedi letov zaradi napovedanega sneženja in ledenega dežja. V sredo in četrtek bo letalski promet močno omejen, je sporočil upravljavec letališča Fraport. Odpovedani so… »

Zaradi slabega vremena odpovedani poleti z ljubljanskega letališča v Frankfurt

RTV Slovenija 16.01.2024
Frankfurtsko letališče je zaradi napovedanega sneženja in ledenega dežja za prihodnje dni napovedalo zamude in odpovedi poletov. Odpovedani so tudi vsi trije poleti v Frankfurt z ljubljanskega letališča v sredo in četrtek. V prihodnjih dveh dneh bo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem