Frankfurt

Grozljivka na tekmi, ki se ni iztekla po slovenskih željah

Zurnal24 pred 5 dnevi
Zmago madžarske nogometne reprezentance nad Škotsko je zasenčila huda poškodba Barnabasa Varge. Tekma se ni iztekla po željah Slovenije, ki bi ji v tem primeru najbolj ustrezal remi. Madžarska nogometna reprezentanca je v zadnjem krogu evropskega… »

Füllkrug v 92. minuti Nemčiji zagotovil prvo mesto v skupini A

RTV Slovenija pred 5 dnevi
Nemški nogometaši se v izločilne boje evropskega prvenstva podajajo s prvega mesta v skupini A, potem ko so v Frankfurtu remizirali s Švicarji. Za 1:1 je v sodnikovem dodatku zadel rezervist Niclas Füllkrug. Obe reprezentanci sta se uvrstili v osmino… »

Belgija z zmago nad Romunijo poskrbela za izjemno napet zadnji krog

RTV Slovenija pred 7 dnevi
Na zadnji tekmi 2. kroga skupinskega dela evropskega prvenstva je Belgija v Kölnu premagala Romunijo z 2:0. Vse štiri ekipe v skupini E imajo pred zadnjim krogom tri točke. Varovanci Domenica Tedesca so blesteli v kvalifikacijah za Euro, ki so jih… »

Portugalci visoko odpravili Turke, med njihovimi mogočimi tekmeci za četrtfinale Slovenci

RTV Slovenija pred 6 dnevi
Na drugi sobotni tekmi na EP-ju v nogometu je Portugalska v Dortmundu zanesljivo s 3:0 premagala Turčijo in si z drugo zmago že zagotovila končno prvo mesto v skupini F. Dvoboj osmine finala bo odigrala v ponedeljek, 1. julija, v Frankfurtu. Med… »

Sparwasser šokiral in hkrati prebudil zvezdnike Zahodne Nemčije

RTV Slovenija pred 6 dnevi
22. junija 1974 sta se edinkrat srečali reprezentanci Zvezne republike Nemčije in Nemške demokratične republike. V 3. krogu skupinskega dela svetovnega prvenstva v Nemčiji je Jürgen Sparwasser poskrbel za senzacionalno zmago Vzhodnih Nemcev z 1:0… »

Privrženci naslednjih tekmecev Slovenije so se grdo poigrali z navijačem

Zurnal24 pred 7 dnevi
Nogomet piše takšne in drugače zgodbe. Če so tiste na igrišču med Eurom 2024 vidne širši javnosti, pa so navijaške prigode običajno skrite širši množici. A ne, ko nekdo dogodek posname in ga prilepi na splet. Nesrečni angleški navijač je… »

Angležem je tudi remi ustrezal

Dnevnik pred 7 dnevi
Nogometaši Anglije in Danske so se razšli z neodločenim izidom 1:1. Angleži so pred zadnjim krogom v najboljšem položaju. Druga tekma drugega kroga v slovenski skupini C se je končala z delitvijo točk in enakim izidom kot prva v Münchnu, kjer so… »

Danci po remiju z Angleži (znova) povsem izenačeni s Slovenci

RTV Slovenija pred 8 dnevi
V slovenski skupini C so danski nogometaši pošteno namučili favorizirane, a neprepričljive Angleže. V ponovitvi polfinala zadnjega evropskega prvenstva sta se reprezentanci v Frankfurtu razšli z 1:1. Pred tremi leti sta se Danska in Anglija pomerili… »

"Namesto da bi po Frankfurtu in Bologni zvišali sredstva, so se znižala. In javnost mora to vedeti."

RTV Slovenija pred 8 dnevi
Če so pričakovali, da se bodo po uspešnih predstavitvah v Frankfurtu in Bologni pogoji za delovanje na književnem področju izboljšali, so odločbe o financiranju pokazale nasprotno, opozarjajo predstavniki društev s področja knjige in nekateri… »

Slovaki presenetili Belgijce in naredili velik korak proti osmini finala

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Na drugi tekmi skupine E je Slovaška v Frankfurtu premagala favorizirano Belgijo z 1:0. Videosodnik je v drugem polčasu upravičeno razveljavil dva zadetka Romeluja Lukakuja, ki je zapravil še nekaj priložnosti za izenačenje. Belgijci so imeli… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem