Frankfurt

Po prekinitvi Scholzevega govora na odprtju knjižnega sejma organizatorji v bran svobodi govora

RTV Slovenija 21.03.2024
Na odprtju knjižnega sejma v Leipzigu so demonstranti prekinili govor kanclerja Olafa Scholza in po besedah več prič izraelski vladi očitali genocid v Gazi. Organizatorji so se danes izrekli proti sovraštvu, nasilju in antisemitizmu. Knjižni sejem v… »

Pozornost nas ne sme utruditi

Delo 19.03.2024
Trije veliki mednarodni dogodki na področju kulture zagotavljajo Sloveniji pozornost, ki je ne gre zamuditi. V nadaljevanju preberite: Po uspešno končanem lanskem gostovanju Slovenije na knjižnem sejmu v Frankfurtu, ki velja za največji kulturni… »

Delavci v letalskem prometu stavkajo, nič dobrega za številne potnike

Zurnal24 12.03.2024
V Nemčiji danes potekata stavki kabinskega osebja pri letalskem prevozniku Lufthansa in strojevodij pri upravljalcu železnic Deutsche Bahn, s tem pa vnovič prihaja do težav v prometu. Stavkajoči zahtevajo višje plače in boljše delovne pogoje… »

V Nemčiji danes stavka zaposlenih pri Lufthansi in Deutsche Bahn

Dnevnik 12.03.2024
V Nemčiji danes potekata stavki kabinskega osebja pri letalskem prevozniku Lufthansa in strojevodij pri upravljalcu železnic Deutsche Bahn, s tem pa vnovič prihaja do težav v prometu. Stavkajoči zahtevajo višje plače in boljše delovne pogoje… »

V Nemčiji stavka kabinsko osebje Lufthanse. Odpovedani tudi poleti iz Brnika v Frankfurt in München.

RTV Slovenija 12.03.2024
Na nemških letališčih v Frankfurtu in Münchnu stavka kabinsko osebje nemškega letalskega prevoznika Lufthansa. V torek in sredo bo odpovedanih okoli tisoč poletov, med njimi tudi tisti z Brnika v obe mesti. Stavka kabinskega osebja se začenja nekaj… »

ZARADI STAVKE ODPOVEDANIH VEČ LETOV Z BRNIKA: Preverite, če je tudi vaš med njimi

Regional 06.03.2024
Zaradi stavke osebja zemeljske oskrbe Lufthanse na več nemških letališčih so nekateri leti Lufthanse z ljubljanskega letališča odpovedani. Poleg Lufhansinega osebja zemeljske oskrbe bo stavkalo tudi kabinsko osebje nemškega letalskega prevoznika… »

Večernega prihoda iz Frankfurta na Brnik ni bilo, odpovedanih še več letov

Delo 06.03.2024
Zaradi stavke osebja zemeljske oskrbe Lufthanse na več nemških letališčih so nekateri leti Lufthanse z ljubljanskega letališča odpovedani. Zaradi stavke osebja zemeljske oskrbe Lufthanse na več nemških letališčih so nekateri leti Lufthanse z… »

Osebje Lufthanse stavka, odpovedanih je več poletov med Brnikom in Nemčijo

RTV Slovenija 06.03.2024
Na več nemških letališčih od danes zvečer do sobote zjutraj traja stavka osebja zemeljske oskrbe letalske družbe Lufthanse. Posledično so odpovedani tudi poleti med ljubljanskim letališčem ter Frankfurtom in Münchnom. Lufthansino osebje je k… »

Stavka osebja: odpovedanih več letov med Brnikom in Nemčijo

Dnevnik 06.03.2024
Ker prihaja zaradi stavke osebja zemeljske oskrbe Lufthanse na več nemških letališčih do motenj, so nekateri leti Lufthanse z ljubljanskega letališča odpovedani. Že danes ne bo večernega prihoda iz Frankfurta. Za četrtek in petek so odpovedani… »

Kateri zeleni nas bodo fentali jutri

Dnevnik 20.02.2024
Prejšnji teden sem sedela v berlinski pisarni svoje nemške založbe in poslušala izčrpen povzetek podatkov o prodaji založbinih knjig v preteklem letu. Glede na to, da je v preteklem letu Slovenija častno gostovala na knjižnem sejmu v Frankfurtu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem