Inter

Trije italijanski velikani po treh sezonah spet pri vrhu

RTV Slovenija 02.11.2023
Lautaro Martinez je izjemno učinkovito začel novo sezono italijanskega nogometnega prvenstva, kjer prepričljivo vodi na lestvici strelcev. Z najvišjo končno razliko je zmagal njegov rojak Gonzalo Higuain. Tokrat na portalu Športni SOS odgovarjamo na… »

Tio Cipot s Spezio namučil favorita

SiolNET 01.11.2023
Na italijanskih zelenicah potekajo med tednom pokalni obračuni. Zmagovalci grejo v osmino finala, kjer jih čaka osem najboljših italijanskih klubov. Brez osmine finala je kljub prednosti domačega igrišča ostal Udinese, za katerega so proti… »

Messi: Vse najboljše, Diego. To nagrado delim tudi s tabo

SiolNET 31.10.2023
Argentinski zvezdnik Lionel Messi je v ponedeljek že osmič osvojil zlato žogo za najboljšega nogometaša na svetu. Nagrado je ob njenem prevzemu na podelitvi v Parizu posvetil reprezentančnim soigralcem, s katerimi je decembra lani osvojil naslov… »

Brez presenečenja, zlata žoga še osmič Messiju

SiolNET 30.10.2023
Na gala večeru v Parizu so razglasili zmagovalca zlate žoge. Napovedi so se uresničile, najbolj cenjeno individualno priznanje, kar ga premore nogomet, je spet, že osmič prejel Lionel Messi. Prvič po letu 2004 med 30 kandidati za zlato žogo ni bilo… »

Thuram zadel za zmago Interja nad Romo, med strelci prvič nekdanja "Viola" Makoumbou

RTV Slovenija 29.10.2023
Inter je v 10. krogu italijanskega prvenstva z 1:0 premagal Romo in ostal na vrhu lestvice. Na večernem derbiju v Neaplju sta Napoli in Milan remizirala z 2:2. Inter je v Milanu prevladoval proti varovancem Joseja Mourinha, ki je zaradi kazni tekmo proti… »

Inter dobil derbi in ostal vodilni, še sedmi remi Udineseja, Atalanta pred Napolijem

SiolNET 28.10.2023
Vodilni v serie A nogometaši Interja so v desetem krogu z 1:0 premagali Romo. Prvak Napoli je proti AC Milanu zaostajal z 0:2, a iztržil točko za 2:2. Juventus je doma premagal Verono z 1:0, zmagoviti zadetek dosegel v sedmi minuti sodnikovega… »

Inter ugnal Romo in ubranil prednost pred Juventusom

Delo 28.10.2023
Milanski nogometaši v 10. kolu italijanskega prvenstva do tesne zmage. Milanski Inter je v 10. kolu italijanskega nogometnega prvenstva premagal Romo z 1:0 in se povzpel na vrh prvenstvene lestvice. Udinese slovenskih reprezentantov Jake Bijola in… »

Pozor: veliko jesensko znižanje rabljenih vozil pri vodilnem trgovcu

SiolNET 27.10.2023
Če v teh čarobnih jesenskih dneh razmišljate o nakupu rabljenega vozila na priljubljenem portalu Avtonet ali morda raziskujete možnosti uvoza vozila iz tujine, ste zagotovo polni vprašanj o tem, kako pridobiti varno in zanesljivo vozilo, ki vam bo v… »

Odlična novica za voznike vozil znamk Volkswagen, Audi, SEAT, Škoda in CUPRA: zimski kompleti koles, akcija 3 + 1

SiolNET 27.10.2023
Poskrbite za varno vožnjo tudi v zimskem času! Po 15. novembru so namreč zimske pnevmatike del obvezne opreme, zato si čim prej zagotovite svoje, da se boste varno in zanesljivo zapeljati v zimske mesece. Foto: Porsche Inter Auto Pri Porsche Inter… »

Ste videli, kaj uspeva vročemu Ronaldu? To sta bili pravi mojstrovini. #video

SiolNET 25.10.2023
Portugalski superzvezdnik Cristiano Ronaldo še zdaleč ni rekel zadnje v nogometu! Čeprav se bliža 39. letu, je vstopil v izjemno obdobje, v katerem zabija kot za stavo tako za reprezentanco kot tudi svoj klub. V torek je tako blestel na dvoboju… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem