Inter

To je najbolj priljubljeni model znamke CUPRA v Mariboru!

SiolNET 13.10.2023
V novem salonu znamke CUPRA v Mariboru je en model hitro pridobil veliko priljubljenost med strankami - to je CUPRA Formentor. Vrhunski športni terenec je postal prava zvezda med ljubitelji avtomobilov zaradi svoje kombinacije zmogljivosti, sloga in… »

Messi in Miami ostala brez uvrstitve v končnico

RTV Slovenija 08.10.2023
Nogometaši Inter Miamija na čelu z argentinskim zvezdnikom Lionelom Messijem se niso uvrstili v končnico severnoameriške lige MLS. V noči na nedeljo so z 0:1 izgubili proti vodilni ekipi vzhodne konference Cincinnatiju. Lionel Messi se je vrnil po… »

Razočaranje za Messija, Rooney ostal brez službe

SiolNET 08.10.2023
Nogometaši Inter Miamija na čelu z argentinskim zvezdnikom Lionelom Messijem se niso uvrstili v končnico severnoameriške lige MLS. Sinoči so z 0:1 izgubili proti vodilni ekipi vzhodne konference Cincinnatiju. DC United pa je na svoji spletni strani… »

Messi in Miami brez uvrstitve v končnico, Rooney ni več trener DC Uniteda

Dnevnik 08.10.2023
Nogometaši Inter Miamija na čelu z argentinskim zvezdnikom Lionelom Messijem se niso uvrstili v končnico severnoameriške lige MLS. Sinoči so z 0:1 izgubili proti vodilni ekipi vzhodne konference Cincinnatiju. DC United pa je na svoji spletni strani… »

V Torinu se še vedno klanjajo stari dami

Delo 07.10.2023
Milan po zmagi nad Genoo na vrhu lestvice italijanske nogometne lige. Nogometaši Milana so se po zmagi v gosteh pri Genoi z 1:0 v 8. kolu italijanske lige prebili na vrh lestvice. Drugi je Inter, ki je igral 2:2 z Bologno. Torinski derbi je pripadel… »

Messi tega ni vajen, v Miamiju so zaskrbljeni

SiolNET 05.10.2023
Ko se je Lionel Messi pridružil Interju iz Miamija in na drugi strani velike luže sprožil messimanijo, nato pa je mladi klub iz Floride osvojil še prvo lovoriko (ligaški pokal), so navijači pričakovali, da se bo Inter vmešal tudi v boj za naslov… »

"Izstrelek" Valverdeja prinesel zmago Realu, Galatasaray po preobratu slavil na Old Traffordu

RTV Slovenija 03.10.2023
Najzanimivejši dvoboj prvega dne 2. kroga Lige prvakov v Neaplju je z 2:3 pripadel nogometašem madridskega Reala. Galatasaray, znanec Olimpije iz kvalifikacij, je z enakim izidom na Old Traffordu presenetil Manchester United. Izgubil je še en angleški… »

Velika poslastica v Neaplju, spodrsljaja angleških velikanov

SiolNET 03.10.2023
Drugi krog lige prvakov je postregel z nekaj poslasticami in tudi presenečenji v skupinah od A do D. Evropski rekorder Real Madrid je na pravem spektaklu s 3:2 slavil na gostovanju v vročem Neaplju, Galatasaray, krvnik Olimpije v kvalifikacijah za ligo… »

Real želi v Neaplju narediti ključen korak do prvega mesta v skupini C

RTV Slovenija 02.10.2023
V 2. krogu Lige prvakov bo v torek najbolj vroče na stadionu Diega Armanda Maradone v Neaplju. Napoli bo gostil madridski Real. Napoli je slabo začel novo sezono v Serie A, v zadnjih tednih pa se prebuja in se je že prebil na tretje mesto. Lecce je bil… »

Lovrić izključen v sodnikovem dodatku, Inter s štirimi zadetki Martineza ostaja na vrhu

RTV Slovenija 01.10.2023
Nogometaši Udineseja tudi po 7. krogu Serie A ostajajo brez zmage. Na Dacia Areni so se z Genoo razšli brez zmagovalca (2:2). Na derbiju med Atalanto in Juventusom sta mreži mirovali. Jaka Bijol je odigral vseh 90 minut v Vidmu, Sandi Lovrić pa je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem