Inter

Kaj se trenutno dogaja na slovenskem trgu rabljenih vozil in ali se izplača kupiti avto zdaj ali je bolje počakati?

SiolNET 05.12.2023
Preverili smo trenutne razmere na trgu rabljenih vozil v Sloveniji. Omejena izbira ponudbe določenih segmentov vozil in na drugi strani višje cene sta glavna dejavnika, ki že zadnji dve leti najbolj vplivata na trg avtomobilov v Sloveniji. Kljub temu… »

Inter blestel v Neaplju in se vrnil na vrh

SiolNET 01.12.2023
Milanski Inter je v nedeljskem derbiju 14. kroga italijanskega prvenstva v Neaplju branilce naslova nadigral kar s 3:0 in se vrnil na vrh razpredelnice. Pred drugouvrščenim Juventusom ima dve, pred tretjeuvrščenim Milanom pa šest točk prednosti… »

Juventus skočil na vrh lestvice

Delo 01.12.2023
V nogometni drami so belo-črni iz Torina ugnali domačo Monzo. V nedeljo veliki derbi Napoli – Inter. Nogometaši Juventusa so skočili na vrh lestvice italijanskega prvenstva, v petkovem večernem dvoboju so se namreč veselili zmage v Monzi z 2:1… »

Škoda ponovno preseneča z odlično ponudbo ob koncu leta!

SiolNET 30.11.2023
Pri Porsche Inter Auto so za konec leta pri znamki Škoda pripravili posebno ponudbo: Škoda Kodiaq Sportline Plus in Škoda Superb Combi Style/Sportline Plus, kjer za manj dobite več. Pohitite in izberite svoj model znamke Škoda, ponudba velja do… »

United po zmago v Carigrad brez kaznovanega Rashforda

Dnevnik 29.11.2023
Köbenhavn, Galatasaray in Manchester United se borijo za mesto v izločilnih bojih nogometne lige prvakov, Sevilla in Braga si želita idealnega scenarija, za katerega v vsakem primeru potrebujeta po dve zmagi. Štirje evropski nogometni velikani so se… »

​Manchester United po zmago v Carigrad brez kaznovanega Rashforda

Dnevnik 28.11.2023
Köbenhavn, Galatasaray in Manchester United se borijo za mesto v izločilnih bojih nogometne lige prvakov, Sevilla in Braga si želita idealnega scenarija, v katerem v vsakem primeru potrebujeta po dve zmagi. Štirje evropski nogometni velikani so se od… »

Newcastle v Pariz brez 14 igralcev

Dnevnik 28.11.2023
V nogometni ligi prvakov bodo danes in jutri odigrali tekme petega kroga skupinskega dela tekmovanja. Dva kroga pred koncem skupinskega dela v nogometni ligi prvakov ima nastop v izločilnih bojih zagotovljenih šest klubov: Bayern, Real Madrid, Real… »

Patpoložaj na derbiju Italije: Martinez odgovoril Vlahoviću

RTV Slovenija 26.11.2023
V 13. krogu Serie A se je odigral največji derbi v Italiji. Drugouvrščeni Juventus je gostil vodilni Inter, Dušan Vlahović je popeljal staro damo v vodstvo v 27. minuti, a je kapetan Milančanov izenačil že v 33. minuti, kar je bil tudi končni… »

Juventus in Inter neodločeno na velikem derbiju, poraz za Bijola in Lovrića

SiolNET 25.11.2023
V 13. krogu italijanskega prvenstva je prvak Napoli v soboto z 2:1 premagal Atalanto. Tretjeuvrščeni AC Milan je z golom z bele točke (zadel je Theo Hernandez) z 1:0 premagal Fiorentino. V nedeljo so bile vse oči uprte Torino, kjer sta igrala vodilni… »

Foto: Balotelli trčil v zid ob cesti, ni pa hotel pihati

Necenzurirano 24.11.2023
Ekstravagantni napadalec Mario Balotelli je povzročil prometno nesrečo. 33-letni Mario Balotelli, ki je v najboljših letih igral za Milan, Inter in Manchester City, zdaj pa drži žogo in preigrava na turških zelenicah, je v četrtek zvečer… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem