Inter

Bayern in Inter trpela, vendar zmagala

Delo 24.10.2023
Galatasaray se je čvrsto boril s slovitim nemškim klubom, Salzburg pa je sredi Milana napadal domače črno-modre. Španska kluba zmagala na Portugalskem. Ob uvodu v 3. kolo skupinskega dela lige prvakov ni bilo presenečenja. Bayern je ne glede na… »

Manchester United slavi presenetljiva junaka

Zurnal24 24.10.2023
Favoriti vpisali zmage. Nogometaši so danes opravili polovico dela v 3. krogu lige prvakov. Bayern je s 3:1 premagal Galatasaray v Istanbulu, Inter z 2:1 Salzburg, Real je v gosteh ugnal Brago z 2:1, Arsenal pa prav tako na tujem Sevillo z enakim izidom… »

Mojstrovina Lea Štulca v sodnikovem dodatku #video

SiolNET 24.10.2023
Slovenski vezist Leo Štulac je globoko v sodnikovem podaljšku ponedeljkove tekme druge italijanske lige svojemu Palermu pristreljal remi in točko proti Spezii. Težko bi to naredil na lepši način, zato ne čudi, da je njegov zadetek s prostega strela… »

Ptujsko podjetje Intera postalo Štajerski zaposlovalec 2022

SiolNET 23.10.2023
Na svečani prireditvi v mariborskem hotelu Habakuk so včeraj slavnostno podelili prve Štajerske gospodarske oskarje. Med prejemniki prestižnih nagrad je tudi ptujsko podjetje Intera d.o.o., ki je postalo Štajerski zaposlovalec 2022. Ustanovitelj… »

Juventus po skoraj 33 mesecih znova premagal Milan

RTV Slovenija 22.10.2023
Po 9. krogu Serie A je na vrhu znova Inter, ki je bil s 3:0 v gosteh boljši od Torina, medtem pa je do zdaj vodilni Milan klonil v derbiju z Juventusom (0:1). Na vrhu lestvice italijanskega prvenstva so največji trije klubi z Apeninskega polotoka… »

Intera iz Ptuja prejela naziv Štajerski zaposlovalec 2022

Nova 24TV 22.10.2023
Vir: Moje Podravje Na svečani prireditvi v mariborskem hotelu Habakuk so bile podeljene prve nagrade Štajerski gospodarski oskar. Ptujsko podjetje Intera d.o.o. je prejelo prestižno nagrado v kategoriji štajerski zaposlovalec za leto 2022. Nagrada… »

Udinese še naprej brez uspeha, Inter ne popušča, Juventus slavil na derbiju

SiolNET 21.10.2023
Nogometaši Udineseja z Jako Bijolom so še vedno brez zmage v italijanskem prvenstvu. V devetem krogu serie A se je zasedba iz Vidma na domačem stadionu Friuli z Leccejem razšla z 1:1. Krog se je začel v soboto z obračunom Verone in Napolija. Prvaki… »

Intera iz Ptuja prejela naziv Štajerski zaposlovalec 2022

Spodnje Podravje 19.10.2023
Na svečani prireditvi v mariborskem hotelu Habakuk so bile podeljene prve nagrade Štajerski gospodarski oskar. Ptujsko podjetje Intera d.o.o. je prejelo prestižno nagrado v kategoriji “štajerski zaposlovalec” za leto 2022. O podjetju Intera… »

Zimske pnevmatike – zakaj jih kupiti že ta teden?

SiolNET 13.10.2023
Zakaj se že zdaj izplača razmisliti o nakupu zimskih pnevmatik in zakaj jih kupiti že ta teden? Obstaja več razlogov, zakaj bi to lahko bila pametna odločitev. Trenutno se še lahko izognete gneči, prav tako pa si lahko zagotovite tudi ugodne cene… »

Napadalec Paragvaja pljunil v Messija

RTV Slovenija 13.10.2023
Svetovni prvaki Argentinci so edini, ki so v južnoameriških kvalifikacijah po treh krogih ohranili 100-odstotni izkupiček. V Buenos Airesu so z 1:0 ugnali Paragvaj. medtem ko so Brazilci v Cuiabi le remizirali z Venezuelo. Srečanje na Estadiu… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem