Izrael

Izrael zavrnil možnost končanja vojne in umika vojske iz Gaze

Mladina pred 11 dnevi
Hamas vztraja pri zahtevi, da bi morebiten dogovor o premirju moral vključevati trajno prekinitev ognja oziroma konec vojne v Gazi, od koder bi se morale nato izraelske sile umakniti. Izraelski premier Benjamin Netanjahu je danes odločno zavrnil… »

Fajon je v Izraelu dejala, da priznanje Palestine za Slovenijo ni več vprašanje

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Zunanja ministrica Tanja Fajon je obiskala Izrael in okupirani Zahodni breg, drugič od začetka vojne v Gazi. Sestala se je s predstavniki Izraela in palestinske samouprave na delih Zahodnega brega. Med drugim je omenila možnost priznanja Palestine… »

Netanjahu odločno zavrnil možnost konca vojne v Gazi in umik izraelskih sil, kar zahteva Hamas

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Izraelski premier Benjamin Netanjahu je odločno zavrnil možnost, da bi se izraelska ofenziva v Gazi končala, izraelske sile pa umaknile iz okupiranega območja, kar Hamas zahteva v zameno za izpustitev izraelskih talcev. Medtem ko v Kairu potekajo… »

Fajon v Izraelu: Priznanje Palestine za Slovenijo ni več vprašanje

Dnevnik pred 11 dnevi
Slovenska zunanja ministrica Tanja Fajon je danes ob srečanju z izraelskim kolegom Israelom Kacem v Jeruzalemu dejala, da priznanje Palestine za Slovenijo ni več vprašanje. Ob tem je Izrael pozvala, naj opusti načrtovano ofenzivo na Rafo. Zavzela se… »

Tanja Fajon soočena z izraelskimi opozorili pred priznanjem Palestine

Delo pred 11 dnevi
Ministrica za zunanje in evropske zadeve je že drugič od izbruha vojne v Gazi obiskala judovsko državo in Zahodni breg. Napovedano priznanje Palestine, ki ga Slovenija načrtuje skupaj s skupino istomislečih evropskih držav, je bila ena od osrednjih… »

Izraelska vlada ustavila delovanje Al Džazire v Izraelu, češ da ogroža nacionalno varnost

RTV Slovenija pred 11 dnevi
Izraelska vlada je v nedeljo sprejela odločitev o zaprtju katarske televizije Al Džazira v Izraelu, dokler traja vojna v Gazi, češ da medij ogroža nacionalno varnost Izraela. Televizija odločitev označuje za "zločinsko dejanje". "Hujskaški kanal… »

Netanjahu zavrnil možnost končanja vojne in umika vojske iz Gaze

Zurnal24 pred 11 dnevi
Izraelski premier Benjamin Netanjahu je danes odločno zavrnil možnost, da bi se izraelska ofenziva v Gazi končala, izraelske sile pa umaknile iz oblegane palestinske enklave. To naj bi bila namreč pogoja, ki ju je postavilo palestinsko gibanje Hamas… »

FAJON V REŠEVANJE KONFLIKTA: Danes začenja svoj drugi obisk Izraela in zasedenega Zahodnega brega

Regional pred 12 dnevi
Zunanja ministrica Tanja Fajon danes začenja svoj drugi obisk Izraela in zasedenega Zahodnega brega od začetka vojne v Gazi. Sestala se bo s predstavniki obeh strani ter z njimi ocenila in raziskala možnosti napredovanja v smeri razrešitve… »

Več deset tisoč protestnikov v Izraelu zahtevalo dogovor o talcih in konec vojne

RTV Slovenija pred 12 dnevi
Več deset tisoč protestnikov se je zbralo v Tel Avivu in zahtevalo izpustitev talcev in sklenitev dogovora o premirju. Protesti so se zgodili, ker so se začela pogajanja med Hamasom in Izraelom. Nekateri so Netanjahuja obtožili, da želi stanje… »

Netanjahu zavrnil možnost končanja vojne in umika vojske iz Gaze

Dnevnik pred 13 dnevi
Izraelski premier Benjamin Netanjahu je danes odločno zavrnil možnost, da bi se izraelska ofenziva v Gazi končala, izraelske sile pa umaknile iz oblegane palestinske enklave. To naj bi bila namreč pogoja, ki ju je postavilo palestinsko gibanje Hamas… »

Novice dneva »

Kakšna prihodnost čaka slovensko podjetništvo

Finance.si pred eno uroše 1 povezana

Petrol v prvem četrtletju slabše kot lani: krivijo vlado

Finance.si pred dvema uramaše 2 povezani

Kako naj poslovnež prelisiči nespečnost

Finance.si pred dvema uramaše 4 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem