Izrael

PO NAPADU NA IZRAEL: Voditelji EU podprli uvedbo dodatnih sankcij proti Iranu, oglasil se je tudi Golob

Regional pred 14 dnevi
Voditelji držav članic EU so v sredo na zasedanju v Bruslju podprli uvedbo dodatnih sankcij proti Iranu, potem ko je ta minuli konec tedna izvedel prvi neposredni napad na ozemlje Izraela. Napovedali so sankcije na področju brezpilotnih letalnikov in… »

Mednarodna nogometna zveza: Palestinci zahtevajo izključitev Izraela

Dnevnik pred 14 dnevi
Zaradi kršenja človekovih pravic in humanitarnega prava na območju Gaze ter kršenja pravil Mednarodne nogometne zveze (Fifa) je nogometna zveza Palestine Fifo pozvala, naj Izrael izključi iz mednarodnih tekmovanj. Pri Nogometni zvezi Palestine so… »

UNRWA: Na severu Gaze otroci umirajo zaradi nedohranjenosti, Izrael pa preprečuje pomoč

RTV Slovenija pred 14 dnevi
Generalni komisar Agencije ZN-a za pomoč palestinskim beguncem (UNRWA) Philippe Lazzarini je Varnostnemu svetu pojasnil, da medtem ko se v Gazi širi umetno ustvarjena lakota, Izrael preprečuje dobavo humanitarne pomoči. Lazzarini je 15-članski… »

Iran je ravnal bolj premišljeno kot Izrael in ZDA

Delo pred 15 dnevi
Delova komentatorja Ali Žerdin in Janez Markeš o bližnjevzhodni krizi in o predsedniških volitvah v stranki SD. Delova komentatorja Ali Žerdin in Janez Markeš sta v tokratnem pogovoru Od srede do srede za izhodišče vzela operacijo Prava obljuba, v… »

Netanjahu po srečanju s Cameronom in Baerbock poudaril pravico Izraela do obrambe

Dnevnik pred 15 dnevi
Izrael se ima pravico zaščititi, je danes nemški zunanji ministrici Annaleni Baerbock in njenemu britanskemu kolegu Davidu Cameronu povedal izraelski premier Benjamin Netanjahu. Kljub pozivom k zadržanosti in omejenemu odzivu na sobotni iranski napad… »

Gaza je postala drugorazredna politična tema

Delo pred 15 dnevi
Medtem ko si Iran in Izrael izmenjujeta grožnje z veliko vojno, se groza v Gazi stopnjuje. V nadaljevanju preberite: V globoki senci nabijanja po bobnih velike vojne v Teheranu in Tel Avivu izraelska vojska še naprej bombardira in raketira območje… »

ZDA uvajajo dodatne sankcije proti Iranu. Netanjahu: Izrael se bo sam odločil o odzivu na napad.

RTV Slovenija pred 15 dnevi
Po iranskem napadu na Izrael bodo ZDA sprejele nove sankcije proti Teheranu, usmerjene proti raketnemu programu, programu brezpilotnih letal, obrambnemu ministrstvu in revolucionarni gardi. Izrael pa sporoča, da se bo sam odločil o odzivu na napad… »

Pogajanja med Izraelom in Hamasom zastala?

Mladina pred 15 dnevi
Pogajanja o prekinitvi ognja in izpustitvi talcev med Izraelom in palestinskim islamističnim gibanjem Hamas so zastala. Pogajanja o prekinitvi ognja in izpustitvi talcev med Izraelom in palestinskim islamističnim gibanjem Hamas so zastala, je danes… »

»Pritisk se bo nadaljeval. Pri ukrepih ne bomo oklevali.«

Mladina pred 15 dnevi
ZDA po iranskem napadu na Izrael napovedujejo nove sankcije proti Teheranu, ki se obetajo v prihodnjih dneh. ZDA po iranskem napadu na Izrael napovedujejo nove sankcije proti Teheranu, ki se obetajo v prihodnjih dneh. Kot je v torek napovedal svetovalec… »

Pogovori med Hamasom in Izraelom so v krizi, pogajanja so zastala

Delo pred 15 dnevi
V luči sobotnega iranskega napada na Izrael je katarski premier poudaril, da Doha že od začetka opozarja na nevarnost širitve sovražnosti na širšo regijo. Pogajanja o prekinitvi ognja in izpustitvi talcev med Izraelom in palestinskim islamističnim… »

Novice dneva »

Dončić zrušil Jordanov rekord

Zurnal24 pred dvema uramaše 5 povezanih

Umrla je novinarka in publicistka Manca Košir

RTV Slovenija pred 10 minutamiše 3 povezane

Uf, kakšno napoved je OECD dal Kitajski

Zurnal24 pred 5 uramiše 3 povezane
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem