Izrael

Ameriški viri / Izrael z raketami napadel Iran

Mladina pred 13 dnevi
Morebiten izraelski napad bi pomenil novo hudo zaostritev bližnjevzhodne krize. Izrael je ponoči z raketami napadel Iran, so za več ameriških medijev zatrdili neimenovani vladni viri. Iran, ki je sicer aktiviral svojo zračno obrambo, zaenkrat poroča… »

ZDA blokirale polnopravno članstvo Palestincev v OZN, Tanja Fajon obžaluje

Delo pred 13 dnevi
Žbogar: Izstrelki in brezpilotna letala ne bodo naslovili korenin krize. Poročila o eksplozijah v bližini iranskega jedrskega programa v Isfahanu. ZDA so z vetom v varnostnem svetu preprečile polno članstvo Palestine v Združenih narodih. Po mnenju… »

Izrael storil tisto, pred čimer so ga svarili

Zurnal24 pred 13 dnevi
Izrael je ponoči z raketami napadel Iran, so za več ameriških medijev zatrdili neimenovani vladni viri. Iran, ki je sicer aktiviral svojo zračno obrambo, zaenkrat poroča zgolj o nekaj sestreljenih dronih. Morebiten izraelski napad bi pomenil novo… »

Ministrstvo odsvetuje potovanja v Izrael

Gorenjski glas pred 13 dnevi
Slovenski državljani se za konzularno pomoč lahko obrnejo na slovensko veleposlaništvo v Tel Avivu. Ljubljana – Za potovanja v Izrael zaradi povečane nevarnosti raketnih in terorističnih napadov ter groženj Irana vlada najvišja stopnja… »

Ni ga čez igranje s palestinskimi življenji

Mladina pred 13 dnevi
Neznosna izprijenost: Zahod se ne strinja s tem, kar počne Izrael, a bo do smrti branil njegovo pravico, da to počne. Ko je Iran nad Izrael poslal rakete in drone, so to vsi – drug za drugim, tako rekoč hkrati – obsodili. Obsojamo iranski napad na… »

Google odpustil zaposlene, ki so protestirali proti poslu z Izraelom

RTV Slovenija pred 13 dnevi
Google je odpustil 28 zaposlenih, ki so se udeležili protestov proti sodelovanju tehnološkega velikana z izraelsko vlado. Gre za skupni projekt Googla in Amazona za umetno inteligenco, imenovan Nimbus, ki izraelski vladi in vojski nudi storitve v… »

Vojno predsedovanje republikanca Johnsona

Delo pred 13 dnevi
Ameriški konservativci nasprotujejo pomoči Ukrajini brez zavarovanja lastnih meja in brez načrta za zmago. V nadaljevanju preberite: Ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski ne vidi razlike med šahidi nad njegovo državo in tistimi na Bližnjem… »

Švedska policija bo v času Evrovizije izvajala stroge varnostne ukrepe

RTV Slovenija pred 13 dnevi
Švedska policija je sporočila, da bodo varnostni protokoli v času Evrovizije izjemno strogi, saj je letošnje tekmovanje, ki bo prihodnji mesec, eno izmed najbolj polemičnih v zadnjih letih. Po podatkih švedske policije bodo med tekmovanjem za pesem… »

»Dolžnost Slovenije je, da proti Izraelu sprejme konkretne ukrepe«

Mladina pred 14 dnevi
Nevladniki pozvali vlado k zagotavljanju zatočišča za Palestince. Predstavnice več nevladnih organizacij so danes na Trgu republike pozvale vlado, naj Palestincem v Gazi ponudi zatočišče v Sloveniji s pomočjo sistema dopolnilnih poti. Istočasno… »

Voditelji EU podprli uvedbo dodatnih sankcij proti Iranu po napadu na Izrael

Dnevnik pred 14 dnevi
Voditelji držav članic EU so v sredo na zasedanju v Bruslju podprli uvedbo dodatnih sankcij proti Iranu, potem ko je ta minuli konec tedna izvedel prvi neposredni napad na ozemlje Izraela. Napovedali so sankcije na področju brezpilotnih letalnikov in… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem