Kina

Desetletje Špil lige

Delo 14.09.2023
Z jutrišnjim brezplačnim koncertom zmagovalcev dosedanjih sezon bodo pred Kinom Šiška proslavili projekt spodbujanja mladih glasbenikov. V nadaljevanju preberite: Natečaj za dijaške glasbene ustvarjalce Špil liga je projekt Kina Šiška za podporo… »

S pokovko in sladkorno peno v novo šolsko leto

Domžalec 12.09.2023
Čeprav se je novo šolsko leto začelo (pre)hitro, sem se ga tudi razveselil, saj nam TKD Rova vsak začetek septembra priredi kino pod zvezdami. Pred vstopom na igrišče smo otroci dobili kupončke za pokovko in sladkorno peno, ki smo jih nemudoma… »

Špil liga bo desetletnico praznovala z velikim koncertom vseh prvakov

RTV Slovenija 12.09.2023
"Špil liga je eden redkih projektov, ki se resnično trudi oživljati sceno med mladimi, in to počne tudi uspešno," meni Masaž band, ki bo 15. septembra eden izmed nastopajočih na brezplačnem koncertu pred Kinom Šiška ob 10-letnici "rojstva"… »

V Ljubljani dva nova murala

Dnevnik 12.09.2023
Italijanski ulični ustvarjalec Cibo, ki svastike na ulicah prekriva z motivi italijanske kulinarike, te dni v Ljubljani ustvarja mural na temo odvečne embalaže in zdrave hrane. V petek, 15. septembra, bodo pri Kinu Šiška ob 18. uri odkrili veliko… »

TV namigi: Odbojka, Večerja za 5, Lov na krivca in Krvave starine

Delo 11.09.2023
Slovenija se bo za polfinale pomerila z Ukrajino. Na Kinu premiera trilerja o očetu, ki se maščuje za smrt hčerke. Pozno še dokumentarec o ukradenih starinah. Ponedeljek, 11. septembra Odbojka: Slovenija – Ukrajina: TV SLO 2 ob 16.00 Četrtfinale… »

V Domžalah te dni gostimo najsrečnejšega človeka na svetu

Domžalec 09.09.2023
S premiero v Mestnem kinu Domžale je na redni spored prišel najnovejši film makedonske režiserke Teone Strugar Mitevske, tragikomedija »Najsrečnejši človek na svetu«. Premiera filma je potekala v petek, 8. septembra 2023. Z režiserko in… »

20 let galerije Photon, katere sloves in delovanje segata onkraj domovine

RTV Slovenija 08.09.2023
Letos mineva 20 let od ustanovitve Galerije Photon v Ljubljani, ki je svoja vrata odprla oktobra 2003 z razstavo, na kateri je sodelovalo približno 30 najpomembnejših slovenskih fotografov. Galerija je deset let pozneje dobila še izpostavo na Dunaju. V… »

Galerija na poti iz stanovanja v svet

Dnevnik 08.09.2023
V Galeriji Photon in Kinu Šiška so sinoči odprli razstavo Drugačni svetovi 2023. Otvoritev sovpada z obeleževanjem obletnice ustanovitve Galerije Photon, ki je svojo pot začela pred 20 leti v stanovanju v nekdanjem Šumiju, do danes pa se je kot… »

VIKEND V PRIČAKOVANJU: PESTRA DOGODIVŠČINA V PREDVIDU

Spodnje Podravje 06.09.2023
Ta vikend, Ptuj, najstarejše slovensko mesto, obljublja bogato paleto dogodkov za domačine in obiskovalce. Tatjana M. iz Kabineta županje je delila podrobnosti prireditev. V petek, ljubitelji vina se lahko razvajajo z degustacijami v Vinoteki Kobal in… »

Najsrečnejši človek na svetu kmalu na velikem domžalskem platnu

Domžalec 05.09.2023
V petek, 8. septembra 2023, ob 20. uri vabljeni v Mestni kino Domžale na domžalsko premiero filma z naslovom Najsrečnejši človek na svetu. Po ogledu filma bo potekal pogovor z režiserko Teono Strugar Mitevsko. Filmska drama Najsrečnejši človek na… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem