Kina

V naše kinematografe prihaja Gran Turismo, resnična zgodba o gamerju, ki je postal poklicni dirkač

SiolNET 21.08.2023
Od 23. avgusta si bomo v kinu lahko ogledali akcijsko športno dramo, ki na velika platna prinaša resnično zgodbo Janna Mardenborougha, gamerja in oboževalca serije Gran Turismo, ki je leta 2011 na tekmovanju GT Academy premagal 90 tisoč tekmecev in… »

SLADKA LOKA 2023

Gorenjski utrip 19.08.2023
Širše mesto jedro Škofje Loke bo danes, v soboto 19. avgusta, prizorišče že 3. Festivala sladoleda Sladka Loka. Odprt bo od 9. do 18. ure. Da bo Loka res sladka, bodo organizatorji poskrbeli z raznovrstnimi sladoledi od blizu in daleč, posladkati… »

Starejši Novomeščan plačal parkirnino, a ostal ujet v parkirni hiši

Necenzurirano 18.08.2023
Parkiranje je v sodobnem svetu velika problematika. Ni večjega pa tudi manjšega mesta, kjer bi bilo parkirišč dovolj, tudi pri nas, saj je avtomobilov vse več, navade ljudi pa so take, da bi se najraje pripeljali kar do vrat trgovine, lokala, kina… »

Loka bo spet sladka

Gorenjski glas 18.08.2023
Škofja Loka – V Škofji Loki bo jutri od 9. ure dalje znova potekal »največji festival sladoleda«, kot so ga poimenovali organizatorji. V sklopu tretjega festivala sladoleda Sladka Loka, ki ga pripravlja Turistično društvo Škofja Loka, se poleg… »

Operacija uspela

Delo 18.08.2023
Prve poteze nove uprave na RTV Slovenija. Pričeli so z delom. Svet zavoda je že 13. julija za predsednika uprave izvolil novinarja in urednika Zvezdana Martića, na njegov predlog pa v upravo izvolil še pravnika Andreja Trčka in direktorja Centra… »

Prve poteze nove uprave RTV Slovenija

Delo 17.08.2023
Uroš Urbanija, v. d. direktorja TV Slovenija, pravi, da je v postopku izredne odpovedi. Kakšne spremembe se napovedujejo na Kolodvorski? Svet zavoda je že 13. julija za predsednika uprave izvolil novinarja in urednika Zvezdana Martića, na njegov… »

Delo začenja nova štiričlanska uprava RTV Slovenija

RTV Slovenija 17.08.2023
Z izvolitvijo Francija Pavšerja za delavskega direktorja se je v sredo konstituirala nova štiričlanska uprava RTV Slovenija. Njen predsednik Zvezdan Martić si je kot prvi cilj pri vodenju zadal normaliziranje odnosov v javnem zavodu. Svet zavoda je… »

Za delavskega direktorja na RTV Slovenija izvoljen Franci Pavšer

RTV Slovenija 16.08.2023
Na drugem krogu volitev je bil za delavskega direktorja, člana nove uprave RTV Slovenija, izvoljen športni novinar Franci Pavšer, ki je prejel več kot 50 odstotkov glasov. Njegov protikandidat je bil predsednik sveta delavcev Robert Pajek. Z… »

V Tavčarjevem dvorcu se začenjajo brezplačne sobotne matineje

Nova 24TV 12.08.2023
Dvorec Visoko (Foto: Nova24TV) V okviru praznovanja vseslovenskega Tavčarjevega leta se na Dvorcu Visoko, ki že gosti Filmski festival pod zvezdami, danes začenjajo brezplačne sobotne filmske matineje. Kot prva od devetih bo ob 10. uri na ogled… »

ZABAVEN IN KULTURNI VIKEND V PTUJU

Spodnje Podravje 11.08.2023
Vse ljubitelje umetnosti, kulture in zabave čaka vikend poln dogodkov v najstarejšem mestu Slovenije, Ptuju. Mesto bo za nekaj dni postalo pravo kulturno in turistično središče z različnimi dogodki, ki bodo zadovoljili vsak okus. Petek bo postregel… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem