Kina

Slovenski Hei’An ob boku velikanov metala

Primorske 11.01.2023
Post progresivni metal zasedbi istrskega porekla in kitajskega imena, Hei'An, so zvezde v tem obdobju vsekakor zelo naklonjene. Vznemirjenju ob prihajajoči predstavitvi prvenca imago v Kinu Šiška se je pridružila vrtoglavica ob povabilu v Miami, kjer… »

Najbolj pričakovani filmi leta 2023

Dnevnik 10.01.2023
Na Dnevniku smo pobrskali po filmskih naslovih z letnico 2023. V kino prihajata peti del Indiane Jonesa in sedma Misija: Nemogoče, Martin Scorsese bo končno pokazal kriminalko Ubijalci cvetne lune z Leonardom DiCapriem, Christopher Nolan pa dramo o… »

Opera FEDORA – neposredni prenos iz newyorške Metropolitanske opere

Dnevnik 06.01.2023
Metropolitanska opera: V živo v HD nadaljuje zimski in spomladanski del sezone 2022–23 še z sedmimi predstavami, s prenosom v živo iz odra Metropolitanske opere v kina po vsem svetu. Gre za večkrat nagrajeno serijo neposrednih prenosov iz kina v… »

Kaj prinaša ta vikend na Ptuju?

Spodnje Podravje 05.01.2023
👉PETEK, 6. DECEMBER 2022 Ob 16. uri, Mestni kino Ptuj: LIL, LIL KROKODIL Ob 17. uri, Mestni kino Ptuj, mala dvorana: SNEŽNI LEOPARD Ob 18. uri, Mestni kino Ptuj: KORZET Ob 19. uri, Mestni kino Ptuj, mala dvorana: I WANNA DANCE WITH SOMEBODY: FILM O… »

Domžalska premiera komedije “Dedek gre na jug” z ekipo filma

Domžalec 05.01.2023
V petek, 13. januarja 2023 na filmsko platno Mestnega kina Domžale prihaja komedija “Dedek gre na jug”. Domžalska premierna projekcija bo potekala z ekipo filma ob 20. 00 uri. Dedek gre na jug je zgodba o življenju, pričakovanjih in iskanju… »

Januarsko dogajanje v Knjižnici Šmarje pri Jelšah

Kozjansko 04.01.2023
Knjižnica Šmarje pri Jelšah je tudi v januarju za vas pripravila bogat program. Potopisi, pogovorni večeri, koncerti, pester kino program in še mnogo več. Preverite! Knjižnica Šmarje pri Jelšah… »

Filmski izbor 2022: Leto starih mačkov Hollywooda

Dnevnik 03.01.2023
Iztekajoče se filmsko leto je bilo leto, ko je James Cameron končno pokazal drugega Avatarja, ko je Tom Cruise znova oblekel modri džins, belo majico in črno “lederco”, ko smo dobili vroče vikinško maščevanje in ko smo dobili Vse povsod… »

Pred iztekom leta še skok v Mestni kino Domžale

Domžalec 26.12.2022
Na Domžalcu smo pred iztekom letošnjega leta pregledali razpored dogajanja v Mestnem kinu Domžale in naredili seznam filmov, ki si jih lahko v prihodnjih dneh ogledate v kinodvorani skupaj z otroci, partnerjem, prijatelji, sorodniki ali kar sami. Med… »

Žive jaslice v objektivu kamere Mavrice Radomlje

Domžalec 26.12.2022
Foto, kino in video klub Mavrica Radomlje, video sekcija Mengeš je pripravila božično-novoletno voščilnico v obliki videa, v katerem predstavljajo “Žive jaslice”, ki so bile posnete pred leti v zasneženi Ligojni. Kulturno umetniško društvo… »

Veseli december za otroke

Domžalec 06.12.2022
Zveza prijateljev mladine Domžale pred iztekom letošnjega leta lepo vabi k brezplačnemu ogledu mladinskih filmov, gledališke predstave in obisku ustvarjalne delavnice. Kulturni dom Franca Bernika Domžale bo v sodelovanju z Zvezo prijateljev mladine… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem