Kina

Mladi v fotografije ujeli lepote dvojine

Domžalec 30.11.2022
Lepoti dvojine se Foto, kino in video klub Mavrica posveča z natečajem z letno pregledno klubsko razstavo z naslovom DVOJINA, s katero smo jezikovno posebnost obogatili še s fotografijo, ki je domišljijo članov zapeljala na veliko avanturo, še… »

Praznični izbor in spored filmov v Mestnem kinu Domžale

Domžalec 30.11.2022
Ekipa Mestnega kina Domžale je pripravila izbor filmov in dogodkov, ki bodo za prihajajoči praznični december še posebej zanimivi. Toplo priporočajo ogled številnih izbranih filmov, ki so prejeli mednarodne nagrade in med ljubitelji filmskih platen… »

Odprtje letne pregledne klubske razstave “Dvojina”

Domžalec 23.11.2022
Foto kino in video klub Mavrica Radomlje vabi na odprtje letne pregledne razstave z naslovom Dvojina, ki bo v ponedeljek, 28. novembra 2022, ob 18. uri v Kulturnem domu Radomlje. Razstava v Kulturnem domu Radomlje bo odprta do 31.12.2022, obisk je možen… »

Domžalska premiera prvega slovenskega celovečernega božičnega filma Kapa

Domžalec 19.11.2022
Prvi slovenski božični celovečerni film režiserja Slobodana Maksimovića (Nika, 2016) zgodbo o dečku, ki nima nič, in deklici, ki ima vse, preplete z močno vero v čudeže in jo poveže v topel, humoren in mestoma tudi napet film. V petek, 18… »

Novembrske premiere in pogovori z ustvarjalci v Mestnem kinu Domžale

Domžalec 31.10.2022
Za prihajajoči mesec november je ekipa Mestnega kina Domžale za vse ljubitelje filmskih platen pripravila izbor filmov, ki si jih velja zabeležiti v koledar in si zanje pravočasno priskrbeti vstopnice, saj se za enega izmed njih predvajanje počasi… »

Domžalska premiera slovenskega filma Pr’Hostar 2‰

Domžalec 27.10.2022
Pred šestimi leti je domača satirična komedija Pr’ Hostar postala nepričakovana uspešnica. Nadaljevanje je stopnjo smeha povišalo še za vsaj dva promila, kar je potrdila tudi predpremiera v razprodani dvorani Mestnega kina Domžale v Kulturnem… »

S konji od Krtine do morja

Domžalec 26.10.2022
V Kulturnem domu Radomlje je Foto, kino in video klub Mavrica v ponedeljek, 24. oktobra 2022, odprl razstavo dveh članov, Lili in Milana Jazbeca. Že sama razstava ima zanimiv naslov »S Pikovo konjenico od Krtine do morja«, kar so obiskovalci lahko… »

Bližajo se jesenske počitnice!

Domžalec 26.10.2022
V Mestnem kinu Domžale za otroke (10+) organiziramo zanimivo počitniško varstvo. Raziskovali bomo svet tehnologije; kaj potrebujemo za filmsko projekcijo v kinu, kako nastane animirani film, kaj je to VR in kako smo lahko ustvarjalni tudi z rabo… »

Skozi moje oči – Veno Pilon

Domžalec 25.10.2022
Sredi septembra je minilo 52 let, odkar se je v rodni Ajdovščini za vedno poslovil umetnik Veno Pilon, ki je bil dobršen del življenja vpet v umetniške kroge v Parizu. Ob tej priložnosti so si gledalci v Mestnem kinu Domžale v ponedeljek, 24… »

Mladi letos še zadnjič fotografirali v Arboretumu Volčji Potok

Domžalec 24.10.2022
Foto, kino in video klub Mavrica iz Radomelj je letos izvedlo kar tri fotografske delavnice v sodelovanju z Arboretumu Volčji Potok. Tako je tudi Mavrica obogatila programsko ponudbo Arboretuma, ki ima največjo rastlinsko zbirko v Sloveniji in je… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem