Kina

Gorniška olimpijada z 29 filmi in 5 predavanji

Domžalec 10.02.2022
16. Festival gorniškega filma med 14. in 19. februarjem obljublja pravo gorniško olimpijado! V Cankarjevem domu v Ljubljani, Mestnem kinu Domžale, Linhartovi dvorani v Radovljici in Mestnem kinu Metropol v Celju ljubitelje alpinizma, plezanja, gorske… »

16. Festival gorniškega filma olimpijsko znova po Sloveniji

Domžalec 22.01.2022
Alpinizem, plezanje, gorska narava, kultura in avantura se z olimpijskim zanosom vračajo na veliko platno! Po lanski okrnjeni koronski izvedbi bo letošnji 16. Festival gorniškega filma med 14. in 19. februarjem spet razprl krila na stalnih… »

Nekoč so bili ljudje

Domžalec 10.11.2021
Prvi je Italijan, ki se je poročil in ločil v Sloveniji, drugi Bošnjak, ki je kot otrok pribežal v Slovenijo. Njuno prijateljstvo je dolgoletno, njuno sodelovanje tudi, težave prav tako: kot solastnika restavracije sta padla v dolgove, zdaj pa jima… »

Anja Kosmač na svoji prvi samostojni fotografski razstavi v KD Radomlje “Skriti kotički sveta”

Domžalec 27.10.2021
Veseli smo odločitve, da se je letos v okviru Foto, kino in video kluba Mavrica Radomlje predstavila mlada, zavzeta in vsestransko angažirana fotografka Anja po zaslugi že uigrane ekipe foto-sekcije pod novim vodstvom Bince Lomšek. Po tragični izgubi… »

Domžalska premiera slovenskega filma Sanremo

Domžalec 08.10.2021
Bruno in Duša živita v domu starejših občanov. Občasno se srečujeta, skupaj preživljata čas, a vedno sproti pozabljata, da se poznata. Kljub temu sta vesela vsakega novega srečanja. To je zgodba filma Sanremo, ki je v četrtek, 7. oktobra 2021… »

Fotografska delavnica “Raziskovanje čudovitih kotičkov Arboretuma” – Odpovedana

Domžalec 07.09.2021
Druga fotografska delavnica “Raziskovanje čudovitih kotičkov Arboretuma”, ki je bila napovedana, da bo potekal v soboto, 11. septembra 2021, ob 10. uri, je zaradi nedavno zaostrenih ukrepov povezanih z omejevanjem širjenja okužb Covid-19… »

Fotografska delavnica “Pečemo koruzo”

Domžalec 20.08.2021
Foto Kino Video Klub Mavrica Radomlje vabi ljubitelje fotografije vseh starosti na fotografsko delavnico v sredo, 25. 8. 2021 ob 17. uri na Hudo ob Potoku, Vrtnarska ul. 7, 1235 Radomlje. Tema srečanja je »PEČEMO KORUZO«. Fotografsko delavnico bodo… »

Poleti bomo filme gledali na prostem in pod zvezdami v Arboretumu!

Domžalec 14.07.2021
Kar 18 večerov, vsak četrtek, petek in soboto med 22. julijem in 28. avgustom bomo na prostem in pod zvezdnim nebom lahko sproščeno uživali v dobri filmski družbi v izvedbi Kulturnega doma Franca Bernika Domžale oziroma Mestnega kina Domžale v… »

Hura! Junij poln prireditev in dogodkov

Domžalec 05.06.2021
Veseli smo, da se z junijem tudi na področje kulturnih prireditev in dogodkov vračamo v relativno normalno stanje. Relativno zato, ker so obiskovalci kulturnih dogodkov še vedno lahko le tisti, ki izpolnjujejo PCT pogoje, torej so preboleli, cepljeni… »

Podobe Domžalske poti spominov

Domžalec 04.06.2021
Po uspešni in odmevni predstavitvi v Knjižnici Domžale, so 31. maja razstavo Podobe Domžalske poti spominov odprli še v Kulturnem domu Radomlje. Razstava je prva po sprostitvi zapor zaradi covidne krize. Utrinke s poti so pripravili trije člani… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem