Kina

S Pikovo konjenico od Krtine do morja

Domžalec 18.10.2022
Foto kino video klub Mavrica Radomlje vas lepo vabi v ponedeljek, 24. oktobra 2022, ob 18.00 uri v Kulturni dom Radomlje na odprtje razstave z naslovom S Pikovo konjenico od Krtine do morja, ki je delo Lili in Milana Jazbec. Na otvoritvi razstave bo… »

2. fotografska delavnica v Arboretumu

Domžalec 19.09.2022
Foto kino video klub Mavrica Radomlje vas vabi na drugo fotografsko delavnico, ki jo organizira skupaj z Arboretumom Volčji Potok. Zbrali se bomo pred vhodom v Arboretumu v soboto, 24. septembra 2022, ob 9.00 uri. Vabimo ljubitelje fotografije in cvetja… »

Predstavitev FKVK MAVRICE v Knjižnici Domžale

Domžalec 09.09.2022
Nedelja, 27. januar 1969 ob 10. uri dopoldan se je zbrala v mali dvorani kulturnega doma v Radomljah petnajsterica na ustanovnem občnem zboru in formalno zakonsko so ustanovili Kulturno društvo foto kino video klub Mavrica s podpisi 10 članov ter… »

Nova sezona v MGL z raznoliko abonmajsko ponudbo

Domžalec 06.09.2022
Gledališke počitnice so se končale, na gledaliških deskah že pripravljamo prve premiere te sezone, ki smo jo poimenovali Zgodba hoče biti luč. Nova sezona poleg 11 premier in predstav iz preteklih sezon prinaša tudi tradicionalni koncert v Kinu… »

Zakleta bajta na Rovah

Domžalec 05.09.2022
TKD Rova je po lanskem premoru na večer prvega šolskega dne, 1. septembra, zopet organiziralo kino pod zvezdami. Priprave so stekle že zgodaj popoldan, ko je društvo na krajevnem igrišču napelo veliko platno in postavilo klopi. Ko so otroci na vrh… »

Mavrični pogled na košarko včeraj in danes

Domžalec 31.08.2022
V okviru predstavitev kulturnih društev v občini Domžale bo v Knjižnici Domžale svojo dejavnost in delo prikazalo Kulturno društvo Foto kino in video klub Mavrica Radomlje. Vabimo ljubitelje košarke in fotografije v predavalnico Knjižnice Domžale… »

Ob ptičjem strašilu

Domžalec 10.08.2022
Foto kino in video klub MAVRICA Radomlje lepo vabi vse ljubitelje fotografije vseh starosti na fotografsko delavnico z naslovom “Ob ptičjem strašilu”, ki bo potekala v sredo, 24. avgusta 2022, s pričetkom ob 17. uri na Hudem ob Potoku, Vrtnarska… »

Avgustovske filmske počitniške matineje v Mestnem kinu Domžale

Domžalec 28.07.2022
V času poletnih počitnic vsak torek in četrtek v Mestnem kinu Domžale vrtijo poletne otroške in mladinske filme. Po ogledu filma v hladu kino dvorane, pa lepo vabljeni k druženje in ustvarjanju različnih izdelkov. Spodaj objavljamo razpored… »

Julijske filmske počitniške matineje v Mestnem kinu Domžale

Domžalec 22.07.2022
V času poletnih počitnic vsak torek in četrtek v Mestnem kinu Domžale vrtijo poletne otroške in mladinske filme. Po ogledu filma v hladu kino dvorane, pa lepo vabljeni k druženje in ustvarjanju različnih izdelkov. V juliju se boste lahko v hladu… »

PRASICA #Ajdapiše

Domžalec 01.07.2022
Sicer pa tudi naslov filma, prvenca Tijane Zinajić, ki je s Festivala slovenskega filma odnesel kar sedem nagrad Vesna, tudi za najboljši celovečerec in najboljši film po izboru občinstva. Pa tudi film, ki je včeraj odprl Kino v parku. Mestni kino… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem