Kina

Jaslice v objektivu kamere Mavrice Radomlje

Domžalec 29.12.2020
Foto, kino in video klub Mavrica Radomlje, Sekcija Mengeš je pripravila božično-novoletno voščilnico v obliki krajšega videa, v katerem so rdeča nit jaslice. Video, posnetka sta iz arhiva, v prvem delu vsebuje pogovor z rezbarjema Milanom in Rozi… »

Za počitnice v praznični Bernik

Domžalec 25.12.2020
Filmi in lutkovne predstave bodo na voljo na www.kd-domzale.si v označenih terminih. Ogled je brezplačen, omogočajo pa ga Kulturni dom Franca Bernika Domžale, Mestni kino Domžale in Slovenski filmski center. nedelja, 27. december / 10.00-20.00… »

Jezik enakopravnosti – da slovenski znakovni jezik ne bi izumrl

Domžalec 09.10.2020
»Jeziki izumirajo vsak dan; če bi se to zgodilo tudi slovenskemu znakovnemu jeziku, bi skoraj 1500 gluhih ostalo brez jezika, v katerem bi se lahko sporazumevali. Da se to ne bi zgodilo, je Zveza društev gluhih in naglušnih Slovenije v Državni zbor… »

Delavnica Mavrice v Arboretumu

Domžalec 15.09.2020
Arboretum in Foto, kino in video klub Mavrica iz Radomelj sta soseda. Zato je park že pol desetletja motiv, s svojo estetiko pa tudi učilnica fotografov in filmarjev. Sobotno dopoldne, ko v zraku še ni mlečne sparine, ki jo fotografski objektivi… »

Mali plac za najmlajše na dvorišču pr’ Berniku

Domžalec 30.08.2020
Po uspešni poletni selitvi Mestnega kina Domžale na prosto, na dvorišče pr’ Berniku, kjer so v prijetnem objemu secesijske stavbe kulturnega doma ob koncu tedna vrteli poletne filme, izvedli pa so tudi dva koncerta, so se v Kulturnem domu Franca… »

Počitniški tečaj društva Mavrica

Domžalec 11.08.2020
Foto, kino in video klub Mavrica za svoje člane poleti pripravlja fotografske počitniške krožke. Prvenstveno so namenjeni mladim članom – podmladku, da jim zapolnijo čas, ko ni šole, in da se naučijo osnov fotografskega sporočanja. Krožek… »

Pričel se je mesec Filmskih večerov v Arboretumu!

Domžalec 31.07.2020
Mestni kino Domžale letos ponovno gostuje tudi na čudoviti lokaciji znotraj Arboretuma v Volčjem Potoku. Kar 12 večerov, vsak četrtek, petek in soboto med 30. julijem in 22. avgustom ob 21. uri, boste na prostem in pod zvezdnim nebom lahko… »

Zapeljite se v avto KINO Domžale

Domžalec 11.06.2020
Na parkirišču bivše Metalke v Domžalah je konec meseca maja zaživel projekt avto KINO Domžale, ki ga izvaja Mestni kino Domžale. K realizaciji tega projekta so jih spodbudili ukrepi v zvezi s preprečevanjem epidemije, saj je družabno življenje… »

V Domžalah morda kmalu z avtom v kino – avto KINO Domžale

Domžalec 08.05.2020
Poznate drive in kino? Gre za znan in preprost koncept, ki v svojem bistvu sledi vzoru ameriških drive-in kinov iz 60. let, ter obuja retro izkušnjo ogleda filmskih uspešnic iz udobja lastnega avtomobila. Projekt je sčasoma osvojil Evropo, v… »

Za dober namen: Animirani film “Prijatelji in mali muc”

Domžalec 28.04.2020
Četrtošolka Briana in brat Adrian, šestošolec OŠ Venclja Perka, skupaj s prijateljicama Aido in Sofijo razmišljajo o prijateljstvu, o dandanes taki dragocenosti. Štirje prijatelji so o tem posneli animirani film »Prijatelji in mali muc«. Gotovo… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem