Lasta

Stanovanjski sklad: Politika naj pohiti. Sekretar Ploštajner: Projektom zagotovljeno financiranje.

RTV Slovenija 03.04.2024
Stanovanjski sklad je od leta 2015 zagotovil 4870 stanovanj, še 1780 jih je v gradnji ali v načrtu. Ob stanovanjih, ki jih je imel v lasti že pred letom 2015, bi lahko do konca leta celo presegel ciljnih 10.000 stanovanj, a sredstva še niso… »

Naprodaj blagovna znamka Kosmodisk

Delo 03.04.2024
Pripravlja se teren za prodajo 16-milijonov evrov vrednega sistema. Ga bo kupila družba, ki jo vodi svakinja Sandija Češka? V nadaljevanju preberite: V stečaju Studia Moderna, v lasti nekdaj enega najbogatejših Slovencev Sandija Češka, stečajna… »

Nekdanja soproga od lastnika in šefa Sija terja polovico skupnega premoženja

Dnevnik 02.04.2024
V Švici se je začel ločitveni postopek za Viktorijo Kazak in predsednika uprave Sija Andreja Zubitskega, ki je posredno tudi 72-odstotni lastnik Sija. “Po zakonu mi pripada polovica skupnega premoženja, kar vključuje tudi premoženje v Sloveniji… »

Perujska policija na domu predsednice iskala ure Rolex

RTV Slovenija 30.03.2024
Predsednica Peruja Dina Boluarte bo morala odgovoriti na vprašanje, kako si je lahko s svojo skromno plačo privoščila zbirko dragih ur. Perujska policija je na domu predsednice Boluarte izvedla racijo v okviru preiskave korupcije in neprijavljenih… »

Foto: Policisti pridržali 64-letnika, pri katerem so našli 67 psov in dva volkova, ki so živeli v groznih razmerah

Necenzurirano 29.03.2024
Na območju Splita so policisti pridržali 64-letnega moškega, za katerega sumijo, da ima v lasti par volkov, ki so zaščitena živalska vrsta, hkrati pa je imel na posestvu skupno 67 psov različnih pasem, ki jih je zanemarjal, so sporočili iz… »

42 mrtvih v izraelskih napadih na položaje Hezbolaha v Siriji

RTV Slovenija 29.03.2024
V izraelskih zračnih napadih na mesto Alep na severu Sirije je bilo ubitih 42 ljudi. Sirsko obrambno ministrstvo je sporočilo, da so Alep z brezpilotniki napadle tudi "teroristične skupine". Napad se je zgodil v bližini mednarodnega letališča v… »

Začasno pristanišče v Gazi morda pripravljeno že aprila

Delo 29.03.2024
Po prvotnih napovedih naj bi bilo začasno pristanišče, ki ga gradi ameriška vojska s partnerji, dokončano do 1. maja. Ciprski predsednik Nikos Hristodulides je v četrtek ob sklicevanju na navedbe delegacije ZDA povedal, da bi bilo lahko začasno… »

Starši za smrt 8-letnice, ki jo je posrkala cev v bazenu, terjajo milijonsko odškodnino

Necenzurirano 27.03.2024
Aliyah je med plavanjem nenadoma izginila. Truplo nesrečnice so gasilci našli šele naslednji dan, po 13 urah iskanja, in sicer v ceveh okvarjenega pretočnega sistema bazena. Starši osem let stare Aliyah Lynette Jaico, ki je v soboto utonila v bazenu… »

Kje je Satoshi: skrivnostno izginotje avtorja bitcoina

RTV Slovenija 27.03.2024
3. januarja 2009 je luč sveta ugledala nova in revolucionarna oblika digitalnega denarja, ki temelji na veriženju blokov – bitcoin. Avtor mojstrovine je leta 2011 izginil. Avtor bicoina se je skrival pod psevdonimom Satoshi Nakamoto in je bitcoin… »

V razlastitev zemljišč zaradi cestnih projektov

Gorenjski glas 27.03.2024
Po neuspešnih pogajanjih je Občina Šenčur sprožila postopek razlastitve zemljišča na štirih lokacijah, ki so v lasti štirih lastnikov. V vseh primerih gre za zemljišča, kjer je predvidena novogradnja ali rekonstrukcija ceste. Občina Šenčur… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem