Lasta

Najnižja najemnina s subvencijo za občinsko garsonjero znaša 16 evrov

Necenzurirano pred 23 dnevi
Povpraševanje po prostih stanovanjih na Ptuju je izjemno veliko in krepko presega ponudbo. Vse nepremičnine, tako tržne kot neprofitne, gredo kot za med. Posledično so cene najema predvsem zasebnih nepremičnin zelo visoke. Občinska neprofitna… »

Zakaj je odvetnik Slovenskih železnic za milijone kupil zemljišče, s katerim ne more nič?

Necenzurirano pred 24 dnevi
Nepremičninski posli v Slovenskih železnicah (SŽ): zakaj je podjetje v lasti njihovega odvetnika kupilo zemljišče, s katerim trenutno ne more početi ničesar? In od kod mu trije milijoni evrov za kupnino? Območje ljubljanske železniške postaje je… »

PO OBTOŽBAH: Meta bo mladoletnike zaščitila pred izsiljevanjem in zlorabo intimnih posnetkov

Regional pred 24 dnevi
Ameriški tehnološki velikan Meta je sporočil, da razvija nova orodja, s katerimi bo mladoletne uporabnike družbenega omrežja Instagram zaščitila pred izsiljevanjem in zlorabo intimnih posnetkov. Gre za odziv na kritike, da so Metina družbena… »

Korupcija? Šef javnega podjetja stanuje pri hišnemu dobavitelju, ki mu daje milijone.

Necenzurirano pred 24 dnevi
Posli z javnim denarjem v Sloveniji: dolgoletni direktor javnega podjetja živi na posestvu, ki je v lasti brata hišnega dobavitelja tega istega podjetja. Zakaj se to nikomur ne zdi sporno? Nakup posestva na Bledu financiral hišni gradbinec "Vaša… »

Prenova rastlinjaka v parku Tivoli

Dnevnik pred 25 dnevi
Aprila se je začela prenova rastlinjaka v parku Tivoli, kjer si bosta krili kmalu delila Botanični vrt in Krajinski park Tivoli, Rožnik in Šišenski hrib. V aprilu se je začela prenova rastlinjaka v parku Tivoli, ki je v lasti Mestne občine… »

Negotova usoda skladovega zemljišča

Dnevnik pred 25 dnevi
Ker je primarno poslanstvo Stanovanjskega sklada Republike Slovenije gradnja stanovanj in s tem reševanje stanovanjskih potreb ciljnih ranljivih skupin, sklad ne namerava vlagati denarja v gradnjo nestanovanjske stavbe na jugu soseske Novo Brdo. Sklad je… »

Tehnološki velikan Meta razmišljal o nakupu ene največjih založb, da bi z njenimi knjigami "učil" UI

RTV Slovenija pred 25 dnevi
Zaposleni pri tehnološkem velikanu Meta so lani resno razmišljali o tem, ali ne bi nemara kupili založniške hiše Simon & Shuster, da bi tako prišli do ogromne količine gradiva, s katerim bi lahko "učili" svoje programe umetne inteligence. Dejstvo… »

Kitajski Geely z novim modelom coolray v Sloveniji meri zelo visoko

Zurnal24 pred 25 dnevi
Slovenija je prvi trg v Evropski uniji, kjer kitajski Geely začenja svojo pot. Po srednje velikem SUV-ju je zdaj na slovenske ceste zavil povsem novi benskinski model coolray, ki stavi na obliko, tehniko, prostornost in tudi ceno. Že prihodnje leto bo… »

Slovenske železnice prodale zemljišče svojemu odvetniku. Od kod mu denar?

Necenzurirano pred 25 dnevi
Nepremičninski posli na Slovenskih železnicah (SŽ): zakaj je podjetje v lasti njihovega odvetnika kupilo zemljišče, s katerim trenutno ne more početi ničesar? In od kod mu trije milijoni evrov za kupnino? Ko cena pade, pride edina ponudba – od… »

MLM prestal test zasebnega vlagatelja

Dnevnik pred 26 dnevi
Za posel prodaje nepremičnin SDH in nato njihovega najema je Mariborska livarna Maribor pridobila test zasebnega investitorja. To pomeni, da bi bila izvedba tega posla skladna z obnašanjem zasebnih vlagateljev, s čimer so morebitni očitki evropske… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem