Lasta

Neuradno sta za prodajo stanovanja javnega interesa ovadeni županja Ruš Repolusk in njena sestra

RTV Slovenija pred 19 dnevi
Mariborski kriminalisti so zaradi suma zlorabe uradnega položaja pri prodaji nepremičnine v javni lasti podali kazensko ovadbo zoper uradno osebo pravne osebe javnega prava, zaradi pomoči pri tem dejanju pa še zoper eno fizično osebo. Preiskavo suma… »

Neuradno: Županja Ruš in sestra ovadeni zaradi nakupa občinskega stanovanja

Delo pred 19 dnevi
Na ruški občini trdijo, da je bila županja Urška Repolusk seznanjena s predkazenskim postopkom, z ovadbo pa ne. Mariborski kriminalisti so na okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo zoper uradno osebo pravne osebe javnega prava na območju… »

Ovadba zaradi suma zlorabe položaja pri prodaji nepremičnine v javni lasti

Dnevnik pred 19 dnevi
Mariborski kriminalisti so na okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo zoper uradno osebo pravne osebe javnega prava na območju Policijske uprave Maribor zaradi suma zlorabe svojega položaja pri prodaji nepremičnine v javni lasti. Ovadbo so… »

Ovadena županja, ki je po ovinkih prišla do občinskega neprofitnega stanovanja

Necenzurirano pred 19 dnevi
Kdo je županja, ki so jo ovadili mariborski kriminalisti, in kako je v njenih rokah končalo eno od občinskih stanovanj? Odredila prodajo občinskega stanovanja ... ... ki ga je nato kupila njena sestra Od KPK že dobila 400 evrov kazni. Policija je… »

Ovadba zaradi suma zlorabe položaja pri prodaji nepremičnine v javni lasti

Dnevnik pred 20 dnevi
Mariborski kriminalisti so na okrožno državno tožilstvo podali kazensko ovadbo zoper uradno osebo pravne osebe javnega prava na območju Policijske uprave Maribor zaradi suma zlorabe svojega položaja pri prodaji nepremičnine v javni lasti. Ovadbo so… »

Elon Musk odpušča: pri Tesli bo brez dela ostalo več kot deset odstotkov zaposlenih

Dnevnik pred 20 dnevi
Podjetje Tesla, ki je v lasti ameriškega poslovneža Elona Muska, bo odpustilo več kot deset odstotkov delovne sile po vsem svetu. Strokovnjaki ugibajo, da bi bil lahko vzrok za odpuščanja padec dobave vozil, kar se je zgodilo prvič po skoraj štirih… »

Družina Podnar bo obnovila grad Ponoviče v Litiji

RTV Slovenija pred 22 dnevi
Za grad Ponoviče ob reki Savi se obetajo boljši časi. V svoji zgodovini je zamenjal več lastnikov, ob tem pa tragično propadal. Lani je dobil novega lastnika, po nekaj mesecih pa je videti veliko bolje. Grad Ponoviče stoji tik nad reko Savo v… »

Prižgali zeleno luč: vsi bomo morali prenoviti hiše in bloke

Zurnal24 pred 24 dnevi
Čakajo nas obsežne prenove, direktiva pa predvideva tudi izboljšanje energijske učinkovitosti vseh stavb, tudi stanovanjskih, pred prodajo, večjo obnovo in oddajanjem v najem. Svet EU je v petek reviziji direktive o energetski učinkovitosti stavb… »

Novim pravilom EU o energetski učinkovitosti stavb dokončna zelena luč

Dnevnik pred 23 dnevi
Svet EU je danes reviziji direktive o energetski učinkovitosti stavb, katere namen je zmanjšati porabo energije in izpuste toplogrednih plinov v stavbnem sektorju, prižgal dokončno zeleno luč. Vse nove stavbe bodo morale biti brezemisijske od leta… »

Šef Komunale Kranj stanuje pri hišnem dobavitelju, ki mu daje milijone

Necenzurirano pred 23 dnevi
Posli z javnim denarjem v Sloveniji: dolgoletni direktor javnega podjetja živi na posestvu, ki je v lasti brata hišnega dobavitelja tega istega podjetja. Zakaj se to nikomur ne zdi sporno? V Sloveniji je pogosta praksa, da imajo javna podjetja tako… »

Novice dneva »

V požaru v Idriji umrl moški

RTV Slovenija pred eno uroše 4 povezane

Prometni pritisk na Ljubljano bo čedalje hujši

Delo pred 4 uramiše 1 povezana

Vreme: Delno jasno

Dnevnik pred 37 minutamiše 1 povezana
Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem