Lasta

Podrl goro in naredil elitno zasebno dirkališče

Zurnal24 pred 15 dnevi
Na Japonskem so odprli novo zasebno dirkališče – je eno najslikovitejših na svetu. Postavljeno je visoko na pobočju gore, zasnovalo pa ga je isto podjetje, ki stoji za večino sodobnih dirkališč formule 1. Nova steza ima prvovrstno infrastrukturo… »

Za Fotono bi lahko iztržili milijardo evrov, v času vlade Alenke Bratušek pa so jo prodali za 18 milijonov evrov

Dnevnik pred 16 dnevi
Londonski investicijski sklad Vitruvian Partners namerava prodati Fotono, kot svetovalca v prodajnem postopku pa naj bi angažiral družbo Goldman Sachs. Po podatkih Bloomberga so Londončani za Fotono odšteli 700 milijonov evrov. Upoštevaje zaslužke… »

Gaspari: Dobili bomo močan bančni duopol

Delo pred 16 dnevi
Madžarska OTP predvideva, da se bosta NKBM in SKB lahko združili v drugi polovici leta. Nova KBM in SKB banka, ki sta v lasti madžarske OTP, se bosta predvidoma v drugi polovici letošnjega leta združili, s čimer bo nastala največja bančna skupina… »

TOMOSOVI STARODOBNIKI PONOVNO PO OBALNIH CESTAH: Na srečanju pričakujejo preko 250 udeležencev

Regional pred 16 dnevi
To soboto se bodo v Kopru ponovno zbrali ljubitelji Tomosovih mopedov, saj bo potekalo že 16. srečanje Adria Classic Tomos, v okviru katerega se bodo podali na panoramsko vožnjo, ki bo dolga okrog 80 kilometrov. Društvo ljubiteljev starodobnih vozil… »

Zaprti »siromak« izkašljal milijone za stanovanja v ljubljanski elitni soseski?

Necenzurirano pred 17 dnevi
Ko lahko upniki, ki jim je poslovnež Sergej Racman dolžan denar, le s povešenimi nosovi čakajo na boljše čase, naj bi igralničar, ki uradno nima v lasti pomembnejšega premoženja, stal v ozadju večmilijonskega nakupa stanovanj v ljubljanski… »

Revni milijonar, ki si je kupil tri ogromna stanovanja v luksuznem Šumiju

Necenzurirano pred 17 dnevi
Nekoč eden najbogatejših Slovencev Sergej Racman, ki zdaj prestaja zaporno kazen, uradno nima v lasti pomembnejšega premoženja. Toda več indicev kaže na to, da je v ozadju nakupa več milijonov evrov vrednih stanovanj v ljubljanski elitni soseski… »

Avti nepravilno parkirani vsepovprek, to pravita redarstvo in policija

Zurnal24 pred 17 dnevi
Na nas se je obrnil bralec, ki ni mogel verjeti svojim očem. Še več: trdi, da sta ljubljansko mestno redarstvo in policija neodzivna. Šli smo po poti njegovih besed ... Pred dnevi se je na nas s fotografijami obrnil bralec, ki trdi, da ob verskih… »

Svoboda Kristusovih let

Delo pred 18 dnevi
Fatou je je iz francoskega Marseilla, kjer jo je v nekem baru zatavšal pijani mornar, migrirala v zahodni Berlin. Fatou je letnik 1957 in od svojega drugega leta živi v zahodnem Berlinu, kamor je migrirala iz francoskega Marseilla. Njena sprva sicer… »

Ovadili ruško županjo, ki se je po ovinkih dokopala do občinskega stanovanja

Necenzurirano pred 19 dnevi
Mariborski kriminalisti so zaradi suma zlorabe uradnega položaja pri prodaji nepremičnine v javni lasti kazensko ovadili uradno osebo javnega prava. Po neuradnih informacijah portala necenzurirano.si gre za županjo občine Ruše Urško Repolusk… »

Neuradno sta za prodajo stanovanja javnega interesa ovadeni županja Ruš Repolusk in njena sestra

RTV Slovenija pred 19 dnevi
Mariborski kriminalisti so zaradi suma zlorabe uradnega položaja pri prodaji nepremičnine v javni lasti podali kazensko ovadbo zoper uradno osebo pravne osebe javnega prava, zaradi pomoči pri tem dejanju pa še zoper eno fizično osebo. Preiskavo suma… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem