London

Sodišče pred izročitvijo Assangea od ZDA zahteva dodatna zagotovila

Delo 26.03.2024
Kaj za ustanovitelja Wikileaksa pomeni najnovejši zasuk v dolgi pravni sagi? Izročitev ustanovitelja Wikileaksa Juliana Assangea v Združene države Amerike se lahko zamakne, vse dokler ameriške oblasti ne ponudijo jasnih garancij, da Assangeve pravice… »

Assangea še ne bodo izročili ZDA

Mladina 26.03.2024
Če ZDA v treh tednih podajo ustrezna zagotovila, bosta strani lahko predložili dodatne izjave, preden bo sodišče sprejelo dokončno odločitev. Ustanovitelj platforme Wikileaks Julian Assange še ne bo izročen ZDA, je danes odločilo sodišče v… »

Višje sodišče v Londonu od ZDA potrebuje več zagotovil v primeru izročitve Assangea

RTV Slovenija 26.03.2024
Višje sodišče v Londonu je v primeru izročitve ustanovitelja Wikileaksa Juliana Assangea ZDA sporočilo, da od te države potrebuje več zagotovil. Od tega bo odvisno, ali bo Assange imel pravico do zadnje pritožbe zoper izročitev. 52-letni Assange… »

V Londonu zaradi Izraela odpovedali največjo projekcijo finala Evrosonga

Dnevnik 23.03.2024
V Londonu so zaradi udeležbe Izraela na Evrosongu odpovedali največjo projekcijo finala tekmovanja za pesem Evrovizije. Kot je sporočil Rio Cinema, so se s soorganizatorjem dogodka Eurovision Party London odločili, da finala ne bodo predvajali, dokler… »

Sporočilo Roberta Goloba iz Londona

Dnevnik 23.03.2024
Zadnja dva tedna se vsi sprašujejo, kaj je pičilo predsednika vlade. Kdo je Robertu Golobu podtaknil idejo, da potrebuje spremembo kurza v svoji komunikacijski strategiji. Kdo je tako samozavestnega in odločnega moža zamajal v njegovih temeljih. Ti… »

EVTANIZIRANA 53-LETNICA PUSTILA SPOROČILO ZA POLITIKE: "Ko boste to gledali, bom jaz že mrtva" (VIDEO)

Regional 22.03.2024
Paola Marra, 53-letnica iz Londona, je bila 20. marca evtanazirana v Švici. Zbolela je za rakom debelega črevesa, ki je bil v terminalni fazi. Po njeni smrti je bil objavljen videoposnetek, v katerem je Marra javnost in politike pozvala, naj pomagajo… »

Banksy znova udaril – in bil izbrisan

Delo 20.03.2024
Stenska poslikava uličnega umetnika na stanovanjski stavbi v severnem delu britanske prestolnice je že uničena. Stenska poslikava skrivnostnega uličnega umetnika Banksyja na stanovanjski stavbi v Islingtonu, severnem delu Londonu, je bila uničena… »

Poskus vdora v zasebnost princese Kate: do njenih podatkov naj bi želel uslužbenec klinike

RTV Slovenija 20.03.2024
Britanski pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov preiskuje prijavo, da je najmanj en uslužbenec londonske klinike želel nepooblaščeno vpogledati v zasebne zdravstvene podatke valižanske princese Catherine. Valižanska princesa je bila, kot je… »

Ruski in beloruski športniki brez plovbe po Seni

Delo 20.03.2024
Ruski in beloruski športniki, ki bodo na olimpijskih igrah v Parizu tekmovali pod nevtralno zastavo, se ne bodo mogli udeležiti parade narodov ob odprtju iger. Otvoritvena slovesnost olimpijskih iger nima tekmovalnega naboja, a kljub temu je na simbolni… »

V bolnišnici zaposleni želel pridobiti podatke o britanski princesi Kate

Delo 20.03.2024
Najmanj en uslužbenec bolnišnice, kjer se je zdravila britanska princesa Kate, je poskušal pridobiti princesine zdravstvene podatke. Najmanj en uslužbenec zasebne bolnišnice v Londonu, kjer se je zdravila britanska princesa Kate, je poskušal… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem