London

Požar popolnoma razdejal losangeleško vilo zvezdnice Care Delevingne

RTV Slovenija 16.03.2024
Vilo britanske igralke in manekenke Care Delevingne v Los Angelesu je popolnoma razdejal požar. Zvezdnica je bila v času nesreče v Londonu, doma sta bili le njeni dve mački, ki ju je gasilcem uspelo rešiti. 31-letnica je na družbenih omrežjih… »

Vojna zvezd ali oboževalci vračajo udarec

Delo 15.03.2024
Velik del zbirke 46-letnega Španca Daniela Prade, ki je od svojega osmega rojstnega dne strasten zbiralec vsega, kar je povezano s filmsko franšizo. V nadaljevanju preberite tudi: Fans Strike Back (Oboževalci vračajo udarec) velja za največjo… »

ŽREB V četrtfinalu Lige prvakov spektakel Manchester City proti Realu; v Evropski ligi odprta pot do finala Liverpool –…

Dnevnik 15.03.2024
V švicarskem Nyonu, na sedežu Evropske nogometne zveze (Uefa), so izžrebali četrtfinalne in posledično tudi polfinalne pare letošnje nogometne Lige prvakov, ki bodo določili pot do zmagovalca tega prestižnega tekmovanja v finalu 1. junija na… »

Maja Horvat spet v Radovljici

Gorenjski glas 14.03.2024
Radovljica – Baročna dvorana Radovljiške graščine je konec tedna gostila imeniten koncert klasične glasbe. Pred občinstvo je stopila violinistka Maja Horvat; tokrat je nastopila s pianistom Josephom Halvatom. Oba mlada glasbenika živita in… »

Vpogled v načine političnega vodenja

Delo 14.03.2024
Letošnji izbor kaže na eksplozijo latinskoameriškega romanopisja, med finalisti je tudi prvi lavreat nagrade Ismail Kadaré. V nadaljevanju preberite: Tokrat je v ducatu izbranih za eno od najpomembnejših nagrad za literarno delo, ki je bilo prevedeno… »

Glasbeni izvajalci se umikajo s festivala SXSW zaradi pokroviteljstva ameriške vojske

RTV Slovenija 13.03.2024
Rachel Chinouriri je zadnja izvajalka, ki je sporočila, da se umika z glasbenega festivala South by Southwest (SXSW). Izvajalci sloviti festival v Teksasu bojkotirajo, ker je njegov glavni pokrovitelj ameriška vojska, ki podpira Izrael v vojni v Gazi… »

Kako prekiniti četrtfinalno sušo? Z dobro akademijo ali 220 milijoni evrov

Delo 13.03.2024
Mlada garda Barcelone je na dvignila na noge olimpijski štadion, blestel je debitant Pau Cubarsi. Arsenalove okrepitve so proti Portu pokazale svojo vrednost. V nadaljevanju preberite: Katalonski nogomet znova slavi, mit Barcelonine akademije La Masia je… »

Po 14 letih Arsenal doživel »čarobno noč«; Xavi: Lepo je navijati za Barco

Delo 13.03.2024
Nogometaši Arsenala in Barcelone so četrtfinalisti lige prvakov, v Londonu in Kataloniji je vladalo olajšanje po uvrstitvi med najboljših osem. V Londonu je Arsenal še enkrat naletel na trd odpor Porta, ki je bil zelo dober tekmec in je pokazal svoj… »

C-HR v mestu sam preklopi na električni način

RTV Slovenija 13.03.2024
Toyota nas je na prvo vožnjo priključnohibridnega C-HR, ki obljublja 66 kilometrov vožnje le na elektriko, povabila v prestolnico Provanse, v Marseille. V mestu so zaradi prometne obremenitve odgovorni uvedli tako imenovano "območje nizkih izpustov"… »

Barcelona zanesljivo v 1/4 finale lige prvakov, Raya junak Arsenala

Delo 12.03.2024
Nogometaši Barcelone s 3:1 premagali Napoli in se po letu 2020 znova uvrstili v četrtfinale lige prvakov. V Londonu zmaga Arsenala po enajstmetrovkah. Nogometaši Barcelone so četrtfinalisti lige prvakov, prvič po sezoni 2019/20 bodo igrali med osem… »

Novice dneva »

Pri 1zaVse uporabljamo "piškotke" za čim boljše delovanje strani,
zapomnitev uporabniških nastavitev in prikazovanje oglasov po meri.
Kliknite tukaj , če želite izvedeti več o tem, kako 1ZaVse te podatke uporablja.
Sprejmem